SCM Timişoara a bifat un nou transfer. A revenit un jucător sârb...

SCM Timişoara a bifat un nou transfer. A revenit un jucător sârb care creşte media de vârstă a „leilor”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

SCM Timişoara a anunţat astăzi o nouă mutare pentru ediţia 2020-21 a Ligii Naţionale. Este vorba de fapt de o revenire in alb-violet a sârbului Igor Mijajlovic. Jucătorul care acoperă poziţiile 1 şi 2, a ajuns la vârsta de 36 de ani şi a semnat un contract valabil pe un an de zile.

Mijajlovic revine in România, ţară in care a mai evoluat pentru CS Otopeni, CSU Sibiu și SCM U Craiova, pe lângă SCM Timişoara, unde a jucat in stagiunea 2017-18.

„Sunt bucuros să mă întorc în România, unde am jucat o bună parte a carierei mele.


Cunosc destul de bine echipa din Timișoara, cunosc sala, orașul, sper să mă adaptez repede la cerințele antrenorului. Va fi un campionat interesant. După o pauză ceva mai lungă, jucătorii, antrenorii și cluburile abia așteaptă noi provocări. Este valabil și pentru mine, aștept cu nerăbdare să obțin victorii în echipamentul Timișoarei”, a declarat Igor Mijajlovic.

„Am considerat că avem nevoie de un plus de experiență la poziția de conducător, de cineva care se poate completa cu Lewis Stallworth, să joace în același timp împreună, dar și separat, așa că am luat decizia să-l readucem pe Igor Mijajlovic, care are multă vechime în campionatul românesc și care oriunde a fost, fie că este vorba de Otopeni, Sibiu, Craiova și nu în ultimul rând Timișoara, a adus multă energie pe teren în ambele direcții, atât în atac, cât și în apărare. Fiind un jucător care deja a evoluat pentru echipa noastră, cunoaște foarte bine ce înseamnă spiritul Timișoarei și sunt ferm convins că este o alegere bună”, a adăugat Dragan Petricevic, antrenorul principal și managerul secției de baschet din cadrul SCM Timișoara.

„Leii” i-au mai intregimentat in această vară pe Gajic, Lewis Dolphin Stallworth IV, Alex Olah şi Mocrţichi. In timp ce Nikola Pesakovic, Bogdan Popa, Alexandru Coconea, Troy Franklin, Bogdan Penciu şi Amaury Gorgemans au părăsit echipa alb-violetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.