Mobilizare pentru un campion mondial la karate, după un accident teribil

Mobilizare pentru un campion mondial la karate, după un accident teribil

0
DISTRIBUIȚI
Foto: www.facebook.com/impreunapentruuncampion/

Un sportiv din vestul ţării, poliţist de meserie trece prin clipe grele, pe care insă le indură cu stoicism. Florin Mureşan, multiplu campion naţional, european şi mondial la karate tradiţional şi totodată inspector în cadrul structurii SASS apartinand Penitenciarului Arad, a suferit o fractură de coloană cervicală.


Accidentul său nefericit nu i-a lăsat impasibili nici pe vedetele sportului de contact din ţară.

Florin Mureşan a fost diagnosticat cu o fractură de coloană la vertebrele C6 și C7 in urma accidentului şi riscă să nu mai poată merge niciodată. Pe 25 iulie el a fost internat și operat de urgență. „Acum, Florin a început o perioadă critică de aproximativ 4 săptămâni, în care are nevoie de o îngrijire atentă post-operatorie. Starea lui de spirit este bună și și-a păstrat integral simțul umorului. Este același luptător pe care îl cunoaștem cu toții”, se arată pe pagina dedicată cazului său. 

Printre cei care i-au transmis mesaje de incurajare şi indeamnă la donaţii in contul său se află nume precum Cătălin Moroşanu şi Sandu Lungu. În funcție de evoluția stării lui de sănătate, Florin Mureşan va urma un program de recuperare corespunzător.

Donațiile pentru Florin se pot face către unul din următoarele conturi:
RO90BTRLRONCRT0125847001 – CONT RON
RO40BTRLEURCRT0125847001 – CONT EUR
Titular cont: Muresan Florin Paul
Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.