Suspectul crimei din Gara de Nord Timișoara, reținut pentru 24 de ore....

Suspectul crimei din Gara de Nord Timișoara, reținut pentru 24 de ore. Este recidivist

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui suspect în cazul crimei din Gara de Nord din Timișoara. Acesta mai are la activ o tentativă de omor care datează de acum patru ani.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de suspect, acesta fiind bănuit de omor calificat, în stare de recidivă postexecutorie.

„În sarcina inculpatului s-a reținut în fapt că, în noaptea de 23.07.2020, în jurul orei 03:25, în timp ce se afla în stația CFR Timișoara Nord, în zona de acces spre liniile de cale ferată Grupa Reșița din spatele magazinului Profi, pe fondul unui conflict spontan i-a aplicat victimei R.F.


o lovitură de cuțit în zona pieptului, în partea dreaptă, lovitură în urma căreia victima a suferit o plagă înjunghiată penetrantă în hemitoracele drept cu interesare de plămân drept și aortă, soldată cu hemoragie internă și externă, leziuni traumatice grave ce au condus la decesul acesteia”, se arată în comunicat.

Potrivit procurorilor, inculpatul a mai comis în 2006 o tentativă de omor calificat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii cer arestarea preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.