Temperaturi ridicate, în următoarea perioadă. Meteorologii au publicat prognoza pentru prima parte...

Temperaturi ridicate, în următoarea perioadă. Meteorologii au publicat prognoza pentru prima parte a lunii august

0
DISTRIBUIȚI

soare vreme

Vor fi și până la 33 de grade în Banat în următoarele zile, apoi urmează o ușoară răcire, pentru ca apoi să fie din nou cald, se arată în prognoza meteo pentru prima parte a lunii august.

Potrivit meteorologilor, în Banat vremea se va încălzi până în 29 iulie, când media maximelor termice se va situa în jurul a 33 de grade. În intervalul 30 iulie -1 august va fi o răcire de aproximativ 3 grade, apoi maximele termice vor crește din nou, spre 31 de grade, în medie, pe 3 august.

În continuare, până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va fi de 30…31 de grade.


Media minimelor termice va crește treptat de la 16 la 18 grade în 31 iulie, apoi, după ce va scădea spre 14 grade pe 2 august va fi în creștere cu 2 grade pe 4 august, iar până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni va fi de 16…17 grade.

Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în 27 iulie precum și în intervalele 30- 31 iulie și 4-7 august.

În Transilvania, procesul de încălzire a vremii va conduce pe 29 și 30 iulie, la o medie a maximelor termice în jurul a 31 de grade. În intervalul 31 iulie -1 august vremea se va răci, apoi maximele termice vor crește din nou, spre 29 de grade, în medie, pe 3 și 4 august. Până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va oscila ușor în jurul a 28 de grade. Media minimelor termice va fi de 14…16 grade până pe 31 iulie, apoi, după ce va scădea spre 11 grade pe 2 august va fi în creștere cu 3 grade pe 4 august, iar până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni va oscila ușor în jurul a 14 grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în 27 iulie și în intervalele 30 iulie – 1 august și 4-8 august, relatează Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.