USR PLUS despre sportul din județ: „Cu oameni vechi nu vom putea...

USR PLUS despre sportul din județ: „Cu oameni vechi nu vom putea face niciodată lucrurile altfel, chiar dacă îi rotim între ei”

0
DISTRIBUIȚI

Județul Timiș nu are o viziune cu privire la sport, spune candidatul Alianței USR PLUS la președinția Consiliului Județean Timiș. În opinia lui Cristian Moș, acest domeniu trebuie reclădit de la bază, iar performanțele sportivilor să nu mai fie politizate de cei aflați în funcții publice.

Cristian Moș a identificat mai multe probleme care nu permit, în opinia sa, dezvoltarea acestui domeniu în județul Timiș. Printre acestea, politizarea, haosul, proiectele rămase doar pe hârtie și absența unei atenții continue dedicată sportului.

„Stadionul Dan Păltinișanu e un exemplu clar care ne arată neputința actualei administrații și distanța uriașă între vorbe, declarații și fapte.


Cu oameni vechi nu vom putea face niciodată lucruri noi, niciodată lucrurile altfel, chiar dacă îi rotim între ei. Dacă ne gândim la promisiunile administrației locale și județene,
îmi amintesc doar un șir lung de polemici între domnul Dobra – PSD și domnul Robu – PNL. Sunt convins că cei doi se află într-un război doar de fațadă. În final, încearcă să își ascundă incompetența și nerealizările. Timișul s-a săturat de certuri, doar de promisiuni electorale care nu devin niciodată fapte. Timișoara și Timișul merită un stadion nou, nu ce are acum”, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, Cristian Moș.

În context, candidatul USR PLUS la președinția CJ Timiș și-a exprimat viziunea cu privire la sport sub forma unei piramide.

„În clipa de față, sportul de performanță este un vârf de piramidă. Dacă legăm acest vârf de piramidă cu o ață, cu cât este mai performant acest sport într-o localitate, într-un județ, la un moment dat această ață oricum se va rupe. Noi, USR PLUS vom construi baza piramidei. Piramida trebuie construită de jos până sus. Să construim de jos – care este sportul de masă – și să urcăm în sus, ca orice copil din județul Timiș, din cea mai îndepărtată comună din județ, să poată ajunge, dacă își dorește și are calități, aici sus, la sportul de performanță. Și atunci vârful piramidei va sta pe o bază puternică”, a explicat Moș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.