Accident de muncă în Giroc, un bărbat a fost îngropat de viu...

Accident de muncă în Giroc, un bărbat a fost îngropat de viu UPDATE Ce a constatat ITM

8
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de muncă s-a petrecut astăzi în localitatea timișeană Giroc. Un bărbat care săpa un șanț pe un șantier din comuna învecinată cu Timișoara a fost îngropat după ce unul dintre malurile de pământ s-a prăbușit peste el.

Echipajele de urgență care au ajuns la locul incidentului l-au scos pe bărbat din șanț și au început manevrele de resuscitare. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost transportat apoi la spital.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Poliție, dar și de la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Din primele informații, accidentul s-ar fi petrecut după ce un excavator a alunecat pe marginea șanțului.

„La ora 14.28, am fost solicitați să intervenim pentru degajarea unei persoane surprinse sub un mal de pământ în localitatea Giroc.


La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospeciala de descarcerare grea, șapte pompieri, un echipaj medical SAJ și echipaje de poliție. Victima a fost extrasă de către echipajul de descarcerare și predată în stare de inconstiență echipajului medical. În urma manevrelor de resuscitare, victima a fost resuscitată și transportată la spital”, a transmis ISU Timiș.

UPDATE Inspectorii ITM Timiş au constatat că bărbatul aflat în stare gravă la spital nu avea forme legale pe acel şantier. Poteivit patronului firmei, care are cinci angajați, bărbatul se afla acolo penteu a discuta o posibilă angajare.

8 COMENTARII

  1. O posibilă angajare ??? Era în probă de lucru cănd s-a surpat șanțul ??? . Inchideții firma și cercetat penal patronul ! In țara asta totul se ….negociază !

  2. Patronul este un gunoi! Am lucrat acolo și nu respecta nici o regulă.. Banii cind vrea și angajarea cin se poate… Îl cunosc pe acest băiat și lucrează de mult timp fără acte

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.