Anunț surpriză al președintelui PSD Timiș: Lăzureanu e pe locul doi pentru...

Anunț surpriză al președintelui PSD Timiș: Lăzureanu e pe locul doi pentru Primăria Timișoara, Fritz pe trei. Ce spune despre revenirea lui Sorin Grindeanu

3
DISTRIBUIȚI

Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, în studiourile on.set, Alfred Simonis a dezvăluit că sondajele comandate de filiala locală a PSD indică o cursă surprinzătoare pentru Primăria Timișoara.

„Pe măsurătorile pe care le avem până acum USR este pe poziția a treia în Timiș, iar pentru prima poziție ne batem noi și PNL, atât la CJT, cât și la Primăria Timișoara. Pe măsurătorile pe care le avem până acum, singurul candidat care se bate cu șanse reale pentru a-l bate pe Nicolae Robu este Voichița Lăzureanu. Sunt cifrele pe care le avem la două săptămâni de la lansarea candidaturii, probabil că până la finalul campaniei avem șansa chiar de a-l răsturna pe Nicolae Robu, care în urmă cu trei săptămâni părea invincibil. Din păcate pentru dânșii, candidatul USR nu s-a ridica la nivelul așteptării timișorenilor și e doar pe poziția a treia. Îmi doresc o prezență mare, important în democrație e să voteze cât mai mulți oameni și nu mi-aș dori ca din cauza pandemiei să nu se prezinte la vot cetățeni care și-ar dori acest lucru”, a spus Alfred Simonis.

Acesta încearcă, alături de colegii săi, să convingă timișorenii că PSD, care de-a lungul timpului nu a obținut rezultate bune în oraș, e un partid schimbat.


„E adevărat că PSD a făcut multe greșeli în ultimii ani, iar asta se simte mai tare în Timișoara, în Timiș. Poate că supărarea oamenilor începe aici, în Banat, continuă în Transilvania și ajunge mai târziu în alte părți ale țării. De aceea a fost foarte greu în această perioadă să încercăm să-i convingem pe colegi să fie motivați și să convingem electoratul că încercăm să facem un altfel de politică. Să încercăm să le explicăm că am înțeles faptul că în Timișoara, în Timiș, în Banat se face altfel politică, se câștigă altfel voturile”, a declarat președintele PSD Timiș.

Acesta l-a lăudat pe Sorin Grindeanu pentru modul în care a făcut opoziției propriei conduceri de partid, abrogând OUG 13, după ce tot el o promulgase. „Se va implica în măsura în care va dori. I-am făcut invitația de a reveni în prima zi când am fost ales președinte al PSD Timiș. În afară de OUG 13, pe care a și abrogat-o, parcursul său politic nu a fost unul cu mari surprize. Nu s-a înscris niciodată în alt partid, nu s-a delimitat niciodată de PSD, ci de o anumită conducere, a declarat în permanență că este un om de stânga, nu văd de ce ar fi o problemă să re-convingă oamenii că este un produs extrem de bun pentru politica românească și că poate face lucruri foarte bune atât din conducerea partidului, cât și din orice funcție de stat ar avea la un moment dat. În funcție de dorințele dumnealui, dacă va dori să se regăsească pe listele PSD Timiș la alegerile parlamentare, lucru pe care eu mi-l doresc, de altfel, evident că va primi oferta”, a spus Alfred Simonis despre fostul prim-ministru.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.