Consilier local din Moșnița Nouă, confirmat cu COVID-19

Consilier local din Moșnița Nouă, confirmat cu COVID-19

5
DISTRIBUIȚI

Consilierul local Constantin Zăvoian, ales în CL Moșnița Nouă din partea PNȚCD, a fost confirmat ca infectat cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19.


Din informațiile obținute de PRESSALERT.ro, atât Zăvoian, cât și soția sa, ar fi primit în această dimineață rezultatul pozitiv al testelor.

Constantin Zăvoian este președintele Comisiei de Urbanism din cadrul CL Moșnița Nouă, dar deține în același timp și o firmă de imobiliare. De asemenea, Zăvoian este pastor penticostal, intrând în contact cu numeroase persoane atât ca pastor, cât și ca ales local.

Trei cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate astăzi în comuna Moșnița Nouă, două în localitatea Moșnița Veche și unul în localitatea Moșnița Nouă.

Primarul Florin Bucur nu a putut fi contactat până la ora redactării acestei știri.

5 COMENTARII

  1. Pana acum nu s-a dat numele celor care aveau covid, acum le da numele…. E corect????
    Nici măcar în care sat locuiau nu ni se spunea, doar ca exista persoana cu covid în comuna și atât..
    Nu mi se pare corect sa le dea numele,daca pe al altora nu le-au dat.

  2. Ba da,au dat numele personalităților care s-au îmbolnăvit de Coronavirus.Este corect față de persoanele care au fost în contact cu această persoană,astfel preventiv ,pentru că domnul consilier probabil a fost în contact direct în ultimele două săptămâni cu foarte multe persoane,cu sute de persoane,care acum ar fi indicat să se testeze,vă dați seama la câți oameni a împrăștiat coronavirusul acela ?!Neștiind că ești infectat,poți împrăștia boala asta și sunt multe persoane care mor de la această infecție,pentru că coagulează sângele.E o boală foarte periculoasă!

  3. Dvs. cei de la Pressalert. ro ati auzit veeodata de GDPR ? Total de acord cu tine Miha. Domnul Zavoian nu a imprastiat nimic la nimeni, eventual a contagiat alte persoane deoarece si el a fost contagiat , si nu cred ca nimeni nu e vinovat de nimic. Nimeni nu poate fi stigmatizat din cauza asta.Sunt sigura ca Domnul Zavoian a informat pe toti acei / acele cu care a intrat in contact , asupra starii lui de sanatate. Este o persoana responsabila. Hai sa fim sanatosi !!

  4. Nu coagulează nici un sânge…. Tratamentul administrat de unii „medici” coagulează sângele, știu caz concret care nu a avut mare problemă de la coronavirus pana nu a primit tratament în spital. După ce l-or dus la spital și l-or băgat pe tratament, s-a coagulat sângele în el și a decedat…..

  5. Îmi pare rău de domnul consilier.Ar fi cazul ca măcar acum când avem cazuri reale și la noi în comună,să folosim acea mască de protecție(eventual vizieră),să ținem acea distanță de doi metri între noi, pentru că virusul acesta iresponsabil se împrăștie singur din nara și gura persoanelor responsabile pe care le-a infectat. Leziunile pe care le provoacă în corp sunt uneori provocatoare de moarte. Protejându-ne propria persoană prin acea mască,îi protejăm pe cei dragi,oamenii din jurul nostru.Este imposibil să te infectezi atunci când te protejezi.Pentru mine ar fi cel mai dureros fapt să știu că am infectat o altă persoană,că acea persoană poate muri pentru că eu nu mi-am protejat fața atunci când am vorbit cu ea.Astfel ,dacă toți s-ar proteja,virusul ar dispărea.Da ,sănătate pentru toată lumea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.