Cumnata lui Sorin Grindeanu și omul de încredere al primarului Robu, pe...

Cumnata lui Sorin Grindeanu și omul de încredere al primarului Robu, pe listele PSD Timiș pentru alegerile locale

6
DISTRIBUIȚI

Comitetul Executiv Județean al PSD Timiș, la care a participat și Sorin Grindeanu, a validat astăzi toate candidaturile pentru primăriile de comune și orașe și toate listele de candidați pentru consiliile locale și pentru Consiliul Județean Timiș.

Lista pentru Primăria Municipiului Timișoara este deschisă de Sebastian Răducanu, urmat de  Sorin Ionescu,  directorul Colegiului Bănățean, Andra Bloțiu, Radu Țoancă, omul de încredere al primarului Nicolae Robu care a condus ani de zile clubul sportiv municipal după ce a plecat din PSD, Ioan Ștefan Szatmari, Gabriela Popovici, Luminița Țundrea, Octavian Mazilu, Răzvan Barta, Ion Ardeal Ieremia și Loredana Florineta Olajos (PPUSL).

La Consiliul Județean Timiș primul pe listă este actualul președinte Călin Ionel Dobra, urmat de Mihai Ritivoiu, Aura Danielescu, fosta șefă a Inspectoratului Școlar Timiș și cumnata lui Sorin Grindeanu, Dan Idolu, fostul director al aeroportului Timișoara, Sabin Bociu, actualul primar din Jebel, Petru Andea, fost deputat și fost secretar de stat, Ioan Sorincău, fostul primar din Moșnișa Nouă, Alexandru Iovescu, Nicu Bădina, Liliana Matei, Deian Plavoșin, Marius Gavrilaș, Andra Buduran, Gabriel Itvoreanu, Raoul Sabin Gordean (PPUSL), Roxana Manasia.

”Avem candidați redutabili, oameni care au mai activat în CLT și CJT, care au experiență în administrație, dar și candidați care apar pentru prima dată pe listele cu propuneri, oameni tineri, profesioniști în domeniile lor de pregătire.


Este un mix perfect. Sunt oameni integri, unii adevărați performeri în profesiile lor” a anunțat Alfred Simonis, președinte PSD Timiș.

 

6 COMENTARII

  1. Grindeanu mai ia 10.000 euro de la ANCOM? Pai e intr-o incompatibilitate totala baiatu asta! Asa isi face PSD campanie electorala, de pe pozutii de ilegalitate?!

  2. Tata puz-urilor este om integru ? Dacă zice Simonis… Ei au fost colegi în CLT Timișoara. Înseamnă că puz-urile din Timișoara sunt în regulă. Blocuri între case sau pe zone verzi manevrate în Construcții. Cum zice Robu că totul e legal. PSD ~PNL ~USR aceeași și mizerie.

  3. Te-ndoiești greșit! Ce treabă are USR cu mafioții ăștia spui tu? Tocmai că USR nu are nici o treabă împotriva mafiei, ca și partid parlamentar, că nu combate, demască și nu luptă cu mafia în mod concret. Câte plângeri penale împotriva mafioților a făcut în Timiș? Apropos, senatorul USR de Timiș este traseist clar, fost M10, în timp ce tata puz-urilor este doar apropiat de Robu, din celălalt partid, nu traseist. Așa că mai las-o cu imaculații!

  4. Lista pentru Primăria Municipiului Timișoara este deschisă de Sebastian Răducanu, urmat de Sorin Ionescu, directorul Colegiului Bănățean, Andra Bloțiu, Radu Țoancă, omul de încredere al primarului Nicolae Robu care a condus ani de zile clubul sportiv municipal după ce a plecat din PSD, Ioan Ștefan Szatmari, Gabriela Popovici, Luminița Țundrea, Octavian Mazilu, Răzvan Barta, Ion Ardeal Ieremia și Loredana Florineta Olajos (PPUSL).
    Raul Olajos este timișorean, cu origini maghiare, române și germane. Este absolvent al UVT, mai exact, al Facultății de Științe Economice și al Facultății de Științe Politice și Filosofie, specializarea Filosofie. Cele două domenii i-au creionat viața profesională, ocupând următoarele funcții: profesor, economist-analist, director economic, expert judiciar și director general.
    În prezent este președintele filialei PLUS Timiș.
    neamuri?

    • Poate e vreun neam cu același nume pe lista PSD, de la PPUSL. Senatorul USR de Timiș, fost M10, este oltean din Dolj, pensionar militar. PSD – PPUSL – PLUS – PNL- USR – M10 – neamuri, traseiști, apropiați???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.