Dominic Fritz, despre atacurile lui Robu: „Bineînţeles că e semn de frică”....

Dominic Fritz, despre atacurile lui Robu: „Bineînţeles că e semn de frică”. Cum resimte presiunea de a reuşi la alegeri

2
DISTRIBUIȚI

Văzut ca principalul oponent al actualului edil-şef în cursa pentru Primăria Timişoara, Dominic Fritz e conştient că Nicolae Robu, chiar dacă nu i-a pronunţat numele, l-a atacat deja în perspectiva următoarelor alegeri. Candidatul USR-PLUS a subliniat la PRESSALERT LIVE că e un semn de „nesiguranţă” „aprecierile” cu direcţie precisă făcute în mediul virtual de către liberal. Fritz s-a arătat însă mai mult deranjat de faptul că Robu îi jigneşte practic şi votanţii.

Invitat în studioul on.set, Fritz a fost întrebat despre postările în care actualul edil-şef vorbeşte de exemplu despre alegerea pe care o au de făcut timişoreni între el – Nicolae Robu – şi „oameni care nu au făcut nimic în viaţa lor”. „Bineînţeles că e semn de frică, e un semn de nesiguranţă. Cineva care are realizări vizibile şi are o carieră în spate, nu are nevoie să ne spună cumva de fiecare dată când ne vorbeşte de câte ori a fost, …prorector, rector,… şi aşa mai departe. Nu am nimic cu atacurile sale faţă de mine. Mă miră un pic felul în care vorbeşte de timişoreni şi de votanţii noştri. Vorbeşte şi acolo cu foarte mare aroganţă, că sunt tineri care sunt amăgiţi: timişorenii nu sunt superficiali! Asta înseamnă că toţi care ar vota cu USR-PLUS sunt oameni superficiali! E un atac contrafactual, noi ştim că sunt susţinut de oameni foarte serioşi, de mulţi tineri care au job-uri, care contribuie la această comunitate.


Cumva, ideea, care cred că poate crede în ea, ideea că noi cei din USR-PLUS şi susţinătorii noştri, sunt oameni care nu sunt capabili să-şi formeze o opinie proprie şi cumva oameni manipulaţi e total absurdă şi cred că lumea vede că e absurdă şi de aceea cred că aceste atacuri cred că nu au o tracţiune foarte mare decât în bula mică a celor care jubilează în fiecare zi pentru el”, a subliniat Dominic Fritz.

Candidatul USR-PLUS admite că e o presiune mare pe el din partea celor care-şi pun speranţele în el şi explică de ce merită tot efortul, dar şi cu ce diferă viziunea sa faţă de cea a actualului primar: „Sunt de acord că e o responsabilitate uriaşă şi o resimt, dar în acelaşi timp cred că nu trebuie să ne sperie faptul că avem din nou speranţa că lucrurile ar putea să meargă altfel. Această frică, de a fi dezamăgiţi, e deja primul pas spre stagnare şi resemnare. Faptul că noi facem o campanie în care arătăm că e posibil şi nu ne speriem de responsabilitatea pe care ne-o asumăm cu această ambiţie de a face lucrurile altfel, cred că e un lucru foarte important. Dacă ne uităm concret la ce e de făcut, nu sunt speriat, pentru că ştiu ş am conversaţii în fiecare zi cu timişoreni, care ştiu foarte bine ce e de făcut, în domeniul de urbanism, arhitectură, spaţii verzi, transport în comun, avem oameni în Timişoara care ştiu ce este de făcut, doar trebuie să-i capacităm. Şi cred că asta a fost problema până acum, nu am avut administraţia, nu am avut primar care a avut voinţa să implice specialiştii şi experţii care sunt în Timişoara, să implice cetăţenii cu ideile lor. Cred că dacă schimbăm această mentalitate, schimbăm şi rezultatele”.

2 COMENTARII

  1. Robu a furat startul la campania electorala si are ca agent electoral Posta Romana !? Azi, 27.08.2020 am gasit in Renastetea Banateana tri afise color cu propaganda electorala a primarului…si postasul a pus afise
    in celelalte cutii postale
    Este legal asa ceva ???!!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.