Dragoș Moldovan, câștigătorul de la Vocea României, a lansat o melodie nouă

Dragoș Moldovan, câștigătorul de la Vocea României, a lansat o melodie nouă

1
DISTRIBUIȚI

Câștigătorul sezonului cu numărul nouă al concursului Vocea României, Dragoș Moldovan, a lansat astăzi o nouă melodie, care poartă numele „Tăcerea“, apărută la MediaPro Music.

În data de 10 iulie, artistul timișorean a revenit cu primul său concert acasă de la instaurarea pandemiei, care a avut loc la Manufactura Beer Garden, unde alături de membrii trupei au participat și invitații speciali Adrian Nițulescu și Dana Borteanu.


„E greu de făcut planuri pentru 2020, din păcate… Planurile erau mari la început de an, album, turnee, concerte etc. Lunile martie și aprilie ar fi trebuit să însemne turneu cu trei concerte pe săptămână în toată țara. Din păcate, virusul nu a fost de acord cu noi. Sperăm ca lucrurile să se relaxeze pentru a putea continua turneul și să lansăm albumul. Probabil că și dacă nu va fi posibil să îl promovăm într-un turneu național, în toamna anului 2020 albumul va fi lansat”, a spus Dragoș Moldovan despre planurile pentru anul în curs. La sfârșitul săptămânii trecute, Dragoș Moldovan a susținut un concert în cadrul Bega Music Festival, care s-a desfășurat în Piața Libertății din Timișoara. Alături de el din trupă mai fac parte Gabi Totan (tobe), Ștefan Cașcaval (bas), Cristi Oprișiu (clape) și Alex Dăncesc (chitară).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.