Embargo Hub, mai aproape de Timișoara: două zile de relaxare și recreere

Embargo Hub, mai aproape de Timișoara: două zile de relaxare și recreere

0
DISTRIBUIȚI
Formația Phaser va susține un concert la Embargo Hub

Embargo Hub s-a născut o dată cu cea de-a doua ediţie a proiectului cultural Embargo Fest, care s-a desfăşurat în perioada 16-19 mai 2019, în comuna Dudeştii-Vechi, şi care a devenit cel mai mare festival din zona de vest a ţării, adunând un număr de peste 8000 de participanţi. Deoarece atât proiectul Embargo Fest, cât şi cele două ediţii a proiectului Embargo Hub au avut succes în rândul comunităţii din zona de vest a ţării, Asociaţia Culturală Embargo şi-a propus să aducă proiectul Embargo Hub, ediţia a III-a, mai aproape de timişoreni.

Embargo Hub se va desfăşura în perioada 21-22 august 2020, la Club Sportiv Aeroport, din Comuna Ghiroda.


Se vor amenaja mai multe zone de relaxare şi recreere, dar şi o zonă parcare. Biletele puse în vânzare sunt în număr total de 150/zi, iar echipa de organizare va avea un număr de 50 de persoane, adică în total evenimentul va găzdui 200 de persoane/zi.

Proiectul presupune organizarea unei serii de evenimente cultural-artistice care să promoveze minorităţile şi cultura specifică zonei Banat. Participanţii se vor putea bucura de activităţi sportive precum tenis de câmp, tenis de masă, badminton, funambulism şi ateliere creative pentru copii, dar vor putea participa şi la concerte live cu Phaser şi The Case. Muzica ambientală va fi asigurată de către K-Lu, ZoleeVee, Bitson şi Westman.
Asociaţia Culturală Embargo are o experienţă în organizarea evenimentelor de peste 6 ani, iar proiectele culturale s-au desfăşurat în deplină concordanţă cu legislaţia în vigoare, astfel încât evenimentul Embargo Hub va respecta toate recomandările şi dispoziţiile legale privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.