FEST-FDR 2020 duce spectacolele în Parcul Civic

FEST-FDR 2020 duce spectacolele în Parcul Civic

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-235834015">

În deschiderea stagiunii 2021, Teatrul Național Timișoara va lansa cea de-a XXV-a ediție a Festivalului European al Spectacolului Timișoara – Festival al Dramaturgiei Românești (FEST-FDR), cel mai important festival dedicat teatrului românesc și evoluției acestuia, în context european.

Într-o lume confuză și deprimată, puternic marcată de toate schimbările aduse de pandemia care s-a abătut asupra întregului mapamond, teatrul timișorean și-a propus să aducă un dram de frumusețe și speranță, dar și un elogiu spiritului uman, care, în momente de cumpănă, își poate arăta măreția. Este motivul pentru care actuala ediție a festivalului este intitulată S.O.S. 2020, și urmează a se desfășura pe parcursul lunii septembrie, prezentând o selecție a  spectacolelor teatrului pe o nouă scenă în aer liber, care va fi amenajată în Parcul Civic, în jurul Sălii 2.

Primul spectacol, „Aeroport”, de Ștefan Caraman, în regia artistică a lui Ion Ardeal Ieremia, va avea loc în 1 și 2 septembrie, de la ora 20.00, în 5 și 6 septembrie e programat spectacolul „M-am hotărât să devin prost” după Martin Page, a cărui regie artistică e semnată de Antonella Cornici iar în 8 și 9 septembrie, „Cloaca” de Maria Goos, regizat de Mihaela Lichiardopol.

Biletele pot fi procurate online pe www.tnttimisoara.com  și la agențiile teatrului care se vor deschide în 21 august.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.