Ludovic Orban, un „opozant” al traseismului politic: „Mă deranjează când se arată...

Ludovic Orban, un „opozant” al traseismului politic: „Mă deranjează când se arată cu degetul doar în direcţia PNL”

1
DISTRIBUIȚI

Premierul Ludovic Orban a fost chestionat astăzi în vizita efectuată la Timişoara despre fenomenul traseismului politic, care e bine reprezentat şi în cadrul Partidului Naţional Liberal. Opozant declarat al acestor soluţii, prim-ministrul a oferit şi o mostră de „whataboutism”, arătând cu degetul bineînţeles spre opozanţii politici care fac acelaşi lucru.

„Sunt decizii care au fost luate, acum nu mai poţi întoarce lucrurile, dar chiar mă deranjează când se arată cu degetul doar în direcţia Partidului Naţional Liberal.


Vă rog să urmăriţi candidaturile tuturor formaţiunilor politice, veţi vedea că toate formaţiunile politice au luat candidaţi de la alte partide politice iar nu numai PSD, ci şi alte formaţiuni politice, au luat membri ai PNL, cu sutele candidând pe listele lor, aşa că, încă o dată o spun: sunt împotriva traseismului politic şi sunt convins că mass-media trebuie să prezinte traseismul politic, dar trebuie să-l prezinte în mod obiectiv, privitor la toate formaţiunile politice”, a declarat Ludovic Orban la conferinţa organizată în parcarea Primăriei Timişoara.

Doar în județul Timiș, înaintea alegerilor din acest an cinci primari care au fost aleși sub „umbrela” PSD în 2016 au trecut la PNL. Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, a spus, întrebat despre această migrație, că „atunci când se începe un nou mandat se produce o dezlegare”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.