Peregrinii a lansat un videoclip filmat în cadrul Bega Music Festival

Peregrinii a lansat un videoclip filmat în cadrul Bega Music Festival

0
DISTRIBUIȚI

Formația Peregrinii a lansat recent un videoclip care a fost filmat pe scena Bega Music Festival, concursul desfășurat la începutul acestei luni în Piața Libertății din Timișoara. Alături de membrii formației în acest clip apar și Diana (Amor Flammis) și Claudiu (Deep6 Project),iar melodia poartă numele de Piază-Rea (Sign of Misfortune). Formația Peregrinii activează de șapte ani și a susținut o serie de spectacole apreciate de public, printre care s-au numărat și aparițiile în cadrul Festivalului Medieval al Castelului Huniade, desfășurat luna trecută.

Lucas Kohl, unul din membrii trupei a concurat recent în preliminariile concursului internațional Stay Home Piano Competition.


Tânărul artist a fost selecționat între primii 42 de concurenți ai acestui concurs internațional, organizat de AmiCa (Associazione musicale internazionale del Calatino), o organizație cu sediul în Sicilia care desfășoară diverse activități artistice printre care se numără și AmiCaFest. Cu trei ani în urmă, Lucas Kohl a câştigat locul întâi la Olimpiada Naţională de Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală – pian, care a avut loc la Arad, iar în 2016 tânărul muzician a câştigat cea de-a şasea ediţie a concursului Next Star.

Următoarea apariție a celor de la Peregrinii în fața publicului va avea loc mâine 12 august în Piața Unirii cu începere de la ora 19.30 în cadrul evenimentului „Școala Barzilor“, care se anunță a fi „o seară specială, cu muzică la instrumente vechi, povești de demult și atmosfera unor vremuri mai frumoase“, după cum spun organizatorii care au mai precizat că spectacolul se desfășoară cu respectarea regulilor stării de alertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.