PMP anunță cu cine intră în lupta pentru Primăria Timișoara și Consililul...

PMP anunță cu cine intră în lupta pentru Primăria Timișoara și Consililul Județean Timiș

2
DISTRIBUIȚI

PMP a anunțat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă că au fost stabiliți candidații pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș. Alexandru Mutruc, 31 de ani, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, se va lupta cu Nicolae Robu, iar deputatul Cornel Sămărtinean va intra în bătălia pentru Consiliul Județean Timiș.

”M-am decis să candidez la funcția de președinte al  Consiliului Județean Timiș și să câștig pentru ca deciziile pe care le iau să ajungă să îmbunătățească mult mai repede și mai eficient viețile oamenilor.


Vreau să schimb, în primul rând, percepția profund greșită că cei care ajung în funcții publice sunt stăpânii absoluți ai bugetelor locale sau județene și că pot cheltui oricât, oricum și pentru orice din ele. De aceea, atât la Consiliul Județean, cât și în restul primăriilor, noi cei din PMP vom trata banii publici ca și când ar fi banii familiei sau banii unei firme. Tu la tine acasă, sau în firma ta, niciodată nu vei plăti mult mai mult decât prețul pieței pentru un produs sau un serviciu, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori acum în Timiș”, a susținut Sămărtinean.

Mutruc a anunțat că ”Timișoara are cel mai mare buget din țară după București. Problema este modul în care se cheltuie acești bani: discreționar, clientelar și fără transparență. Unde mai pui că 99 la sută din achizițiile publice sunt făcute la prețuri exorbitante, cu mult peste prețul pieței. Vreau să schimb acest lucru! Toatem dar absolut toate contractele, toate achizițiile, toate plățile din bugetul local vor fi afișate pe site-ul primăriei. Oricine va putea să le vadă. Nu vor mai exista contracte secrete, nu vom mai arunca banii publici pe fereastră”.

2 COMENTARII

  1. Asa’ i ! Defileaza cu niste ilustri necunoscuti..
    Nu mai au personalitati ! D’ aia incearva Base piratu’ sa aduca inapoi PDL – isti din PNL..jalnica cercare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.