Premiera documentarului „Totul nu va fi bine” la Timișoara

Premiera documentarului „Totul nu va fi bine” la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Documentarul de debut „Everything Will Not be Fine / Totul nu va fi bine“, în regia lui Adrian Pirvu și Helena Maksyom, va fi proiectat în premieră, la Hostel Costel din Timișoara, duminică, 9 August, de la ora 21.30.

La finalul unei relații de lungă durată, un regizor pe jumătate nevăzător, născut în 1986, a cărui mamă pune boala acestuia pe seama accidentului nuclear de la Cernobîl, își lasă în urmă viața din România și pornește într-o călătorie din dorința de a găsi și alți oameni afectați de același dezastru. Se îndrăgostește de o tânără din Ucraina și viața i se schimbă total.

Adrian Pîrvu s-a născut în anul dezastrului de la Cernobîl. Mama lui a crezut că glaucomul și orbirea parțială ale lui Adrian au fost cauzate de vizita ei în Ucraina, pe când era însărcinată în 6 luni.


Are aproape 30 de ani – e singur și debusolat. După ce mama îi prezintă povestea nașterii sale, decide să plece în Ucraina să facă un film despre cei afectați de dezastru și să găsească o cale de împăcare cu sine. În Kiev o întâlnește pe Helena, crescută în țara grav afectată de accidentul nuclear și devine partenera lui Adrian în realizarea documentarului.

Scenariul și regia sunt semnate de Adrian Pirvu și Helena Maksyom, montajul a fost realizat de Alexandru Radu și Vladimir Gojun, imaginea: Denis Melnik, Radu Gorgos, Adrian Pîrvu, Helena Maksyom. Ioan Filip și Dan-Ștefan Rucăreanu semnează sunetul. Producători sunt Alexandru Solomon și Ada Solomon. Coproducători: Olena Yershova, Adrian Pîrvu, Andrii Yashchyshyn.

„Everything Will Not be Fine / Totul nu va fi bine” este o producție Hi Film realizată în coproducție cu TATO FILM și microFILM, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, al Agenției de Film din Ucraina, al Programului Europa Creativă – MEDIA al Uniunii Europene și al Televiziunii Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.