Primarul din Moșnița Nouă și mai mulți consilieri, amendați de Poliție după...

Primarul din Moșnița Nouă și mai mulți consilieri, amendați de Poliție după o ședință foto

1
DISTRIBUIȚI

Primarul din Moșnița Nouă, liberalul Florin Bucur, și mai mulți consilieri au fost amendat, ieri, de Poliție după ce, în urmă cu o săptămână, au apărut pe Facebook mai multe fotografii de la ședința foto pentru campania electorală care se apropie.


În imagini se vede cum nu este respectată distanțarea socială atât de clamată de autorități și nimeni nu are mască de protecție. De altfel, chiar într-o postare a Poliției Locale din Moșnița Nouă se făcea apel la cetățeni să respecte regulile de prevenire a coronavirusului.

Cu toate că încălcarea legii este mai mult decât evidentă, consilierul local liberal Alexandru Proteasa a scris pe Facebook că ”toate preverile (sic!) legale au fost respectate. Mulțumim”. Polițiștii nu au fost de aceiași părere și au decis amendarea primarului și a mai multor consilieri după ce a fost depusă o plângere. Amenda primită de fiecare a fost de 500 lei.

1 COMENTARIU

  1. Doamne , de ce mă mai mir atunci când o văd pe tanti X fără mască la dispensar și nu mă voi mai mira de-acu înainte când mulți dintre cei care se află-n poză vor ajunge în curând în spital la Victor Babeș ,ori la ATI.Acum e clar,unul dintre ei l-a contaminat și pe domnul consilier care a fost comfirmat cu coronavirus .Oare merge lumea să voteze pe pandemia asta ?! Dacă vrei să salvezi vieți ,STAI ACASĂ !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.