Rezultate negative la ultima testare pentru jucătorii lui ASU Poli care au...

Rezultate negative la ultima testare pentru jucătorii lui ASU Poli care au avut coronavirus. Alb-violeţii îşi pot relua pregătirea cu tot lotul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Veste bună din tabăra alb-violetă. Din această dimineaţă antrenorul Octavian Benga poate miza pe toţi elevii săi la antrenamente. Cei trei jucători afectaţi de COVID-19 de la ASU Politehnica, Mario Contra, Raul Vidrăsan şi Bogdan Vasile, au primit rezultate negative după testarea efectuată luni.

Mario Contra şi Raul Vidrăsan au petrecut cel mai mult timp în izolare, după ce au fost primii doi jucători din lot depistaţi pozitiv la testările Covid.


Cei doi au parcurs trei săptămâni în izolare, mai mult decât prevede legea, din motive de prevenţie. Depistat mai târziu, în cazul lui B. Vasile existau dubii că ar fi avut parte de o testare „fals-pozitivă”. Jucătorul a fost anunţat pozitiv pe 5 august. Acum, şi el a primit rezultat negativ.

În izolare, deoarece au avut contact cu cel din urmă, se mai aflau jucătorii Jurj, Al. Pop şi Doru Andrei (junior în probe), dar şi „secundul” Toni Foale. Cu toţii pot reveni începând de azi la şedinţele normale de pregătire.

ASU Poli a învins ieri Progreszul Ezeriş, scor 3-0, în cel doar de-al doilea amical al verii. Şi în acest joc alb-violeţii s-au bazat pe un lot restrâns, la fel ca în meciul câştigat categoric, 11-1, cu CSU UVT. Sâmbătă, „Băieţii în ghete” ar putea apărea în formulă completă în amicalul cu CSU „1 Decembrie 1918” Alba Iulia (L4 Alba). Joc programat pe „Ştiinţa”, de la ora 11, tot fără spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.