MERITOCRAȚIE Sora deputatului PNL Marilen Pirtea, numită la conducerea Comisariatului Regional pentru...

MERITOCRAȚIE Sora deputatului PNL Marilen Pirtea, numită la conducerea Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Vest

2
DISTRIBUIȚI

Lorena-Mariela Pirtea, sora deputatului de Timiș Marilen Pirtea, a fost numită la conducerea Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest (Timiș), ordinul de numire fiind dat azi de Agenția Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

În 2018, Lorena-Mariela Pirtea făcea parte din Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România, fiind președintele Instanței Locale de Disciplină Timișoara, din cadrul filialei Timiș a UNPIR. De asemenea, aceasta a lucrat și la Casa de Insolvență Rava.

Numele Marielei Pirtea apare și pe pagina Camerei Deputaților, la secțiunea declarațiilor de avere și interese ale celor din „departamentul secretariatului tehnic”, cu funcția de „consilier parlamentar”.


Dintre cele 114 din nume de listă, doar în dreptul Lorenei Pirtea lipsesc declarațiile de avere și interese.

2 COMENTARII

  1. Este o nebunie totala la primarie.Suna telefoanele intruna de la toate institutile conduse de primarie.Ba unul este un prieten a lui x,altul frate a nu stiu ce parlamentar,etc etc.Pile,pile,relatii.Salarii bune si toti incompetentii vor posturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.