Timișul rămâne în topul național – 76 cazuri noi de COVID 19,...

Timișul rămâne în topul național – 76 cazuri noi de COVID 19, 9 persoane reinfectate și trei decese în ultimele 24 de ore

0
DISTRIBUIȚI

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi pe teritoriul României, au fost confirmate 69.374 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

32.334 pacienți au fost declarați vindecați și 7.814 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.  În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.328 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În Timiș s-au înregistrat 76 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, rămânând pe locul trei în țară.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 469 persoane au fost reconfirmate pozitiv dintre care nouă cazuri în Timiș.

Aau fost înregistrate 50 de decese (32 bărbați și 18 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Olt, Prahova, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vrancea,Ilfov și București.


În județul Timiș s-au înregistrat trei decese

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.309. Dintre acestea, 473 sunt internate la ATI.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.