„Ultima carte”: Veteranii echipei, vedetele clipului de lansare a noului echipament Politehnica...

„Ultima carte”: Veteranii echipei, vedetele clipului de lansare a noului echipament Politehnica Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica Timișoara, una dintre cele două reprezentante ale orașului în al doilea eșalon fotbalistic românesc, și-a lansat vineri seara, oficial, echipamentul pentru noul sezon, printr-un clip video în care protagoniști sunt cei mai experimentați jucători ai echipei, Ioan Mera, Cristi Scutaru, Mircea Axente, dar și juniorul Robert „Pele” Ehling, jucător născut în anul 2004.

„Noul tricou e un omagiu adus caruselului numit Politehnica în care ne-am urcat cu toții.


E dedicat momentelor unice pe care le-am trăit până acum. Însă așa cum am spus-o mereu, cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni. «The Last Card» e conceput de către Druckeria și a fost realizat cu ajutorul prietenilor noștri de la Westiment, din materiale de cea mai bună calitate. Conceptul vizual îmbină elementele arhitecturale de tip Secession, regăsite deseori pe clădirile Timișoarei și amintind de una dintre cele mai bune perioade ale burgului, cu reprezentări grafice specifice cărților de joc (Inimă, Pică, Treflă, Romb). Stilul Secession, sau Jugendstil, e caracterizat de linii curbe, ondulate, pline de ritmuri sincopate, precum ale unui laitmotiv muzical”, a transmis ASU Politehnica într-un comunicat.

Tricoul, în varianta de acasă și în cea de deplasare, este disponibil pentru vânzare în shop-ul oficial al Politehnicii Timișoara. Sunt disponibile atât mărimi pentru copii, cât și pentru adulți, Fiecare tricou vine ambalat într-o cutie personalizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.