BEJ Timiș a decis tipărirea, în regim de urgență, a noi buletine...

BEJ Timiș a decis tipărirea, în regim de urgență, a noi buletine de vot pentru patru comune. Unde s-a înregistrat cea mai mare creștere a numărului de alegători

1
DISTRIBUIȚI

Biroul Electoral Județean Timiș  a decis, în urma analizării situației în patru comune din Timiș, tipărirea de buletine de vot în regim de urgență.


Asta după ce a explodat numărul celor care și-au făcut, în ultimul moment, reședința aici – în Brestovăț și Ohaba Lungă au apărut câte 50 de noi persoane, față de cele 595 și respectiv 926 de persoane înregistrate inițial. În comuna comuna Pietroasa au apărut peste noapte alți 140 de alegători față de  cei 841 înregistrați pe listele electorale permanente. Situația cea mai ”grea” este la Ohaba Lungă unde s-au înregistrat 250 de noi stabiliri de domiciliu în timp ce pe lista permanentă erau 841 de persoane.

În această situație, BEJ Timiș a decis tipărirea de urgență a buletinelor de vot pentru alegerea primarului, conisliului local, președintelui de consiliu județean și consilieri județeni. Vor fi tipărite la București exact câte persoane și-au făcut reședința în cele patru comune pe ultima sută de metri. Buletinele de vot, care se vor tipări la tipografia Monitorului Oficial, urmează să fie aduse de urgență cu avionul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.