„Căsuța piticilor”, festival în cadru restrâns în vreme de pandemie. Cum vă...

„Căsuța piticilor”, festival în cadru restrâns în vreme de pandemie. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a noua întâlnire a piticilor din Timișoara se va desfășura, timp de trei zile, la Institutul Francez, din 18 până în 20 septembrie, într-un cadru mai restrâns și într-un spațiu în care vor fi luate toate măsurile de siguranță pentru protejarea celor mici. Festivalul din acest an se înscrie în seria evenimentelor care celebrează 50 de ani de la înființarea Organizației Internaționale a Francofoniei.

„Căsuța piticilor”, un eveniment unic în oraș, care se desfășoară sub semnul „magicului”, a adus anul trecut  Institutului Francez din Timișoara premiul pentru cea mai bună mediatecă din afara Franței, acordat de celebra publicație „Livres Hebdo” și a atras de fiecare dată un mare număr de copii. Și în acest an, aceștia vor avea parte de spectacole de magie, vor descoperi „secretul poțiunii magice” în cel mai recent film din seria Asterix și vor lua parte la fascinante spectacole de circ, teatru de păpuși, teatru muzical și operă pentru copii. Magia va fi întreținută și de momentele de lectură propuse de institut, împreună cu librăriile din oraș, iar cei pasionați de știință vor afla cum funcționează un robot sau cum își pot confecționa un caleidoscop.


Vor fi organizate, de asemenea, ateliere de zumba, dans, circ și yoga pe toată durata festivalului.

Programul complet al festivalului și informații despre modalitățile de rezervare vor fi postate pe site-ul Institutului Francez și pe pagina de Facebook a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.