Cod galben de vânt puternic în jumătate din țară. Vezi ce zone...

Cod galben de vânt puternic în jumătate din țară. Vezi ce zone sunt vizate

0
DISTRIBUIȚI

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vânt puternic care vizează în principal zona de est a României, dar și patru județe din zona de vest, mai exact Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș

„În cursul nopţii de joi spre vineri (17/18 septembrie), în cea mai mare parte a Moldovei, apoi din orele dimineţii de vineri (18 septembrie) şi în Dobrogea şi în jumãtatea esticã a Munteniei vor fi intensificãri ale vântului cu viteze de 55…65 km/h şi izolat în jur de 70 km/h, îndeosebi pe litoral.


Intensificãri ale vântului vor fi şi în regiunile vestice şi pe arii mai restrânse în rest, în general, cu viteze de 45…55 km/h. Temperatura va scãdea accentuat, iar la finalul sãptãmânii vremea va deveni rãcoroasã în timpul nopţilor şi dimineţilor. În depresiunile intramontane izolat vor fi condiţii de brumã”, a transmis ANM.

Avertizarea este valabilă din această seară, de la ora 23.00, până mâine la ora 16.00, și vizează județele Arad, Argeș, Bacău, Botoșani, Brăila, București, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Călărași, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Neamț, Prahova, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vasluiși Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.