Dincolo de Ziduri a lansat un nou videoclip fabricat în Timișoara, „Hai...

Dincolo de Ziduri a lansat un nou videoclip fabricat în Timișoara, „Hai sus”

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Dincolo de Ziduri a lansat recent un nou videoclip la piesa „Hai Sus“, melodie care a câștigat primul loc în cadrul Bega Music Festival 2019.

În cursul acestui an, formația a mai lansat un single acompaniat de un videoclip la piesa „Lux Vincit“, iar printre aparițiile lor recente în fața publicului s-au numărat recitalurile susținute în cadrul ediției 2020 a concursului Bega Music Festival și un concert umanitar desfășurat la Vineri 15, unde membrii trupei au cântat în campania umanitară „Împreună pentru Anda“, inițiată pentru sprijinirea Andei Takacs, soția fostului solist al trupei Implant Pentru Refuz (Ovidiu Takacs „Bulbuc“).

Formația Dincolo de Ziduri a luat naștere în 2009, când membrii trupei și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment.


Membrii trupei: Johny Kui, Popa Mihai, Daniel Kui și Emi Kui abordează în principal un stil rock, pe care îl împletesc cu diferite forme de hard-rock sau progressive rock pentru a surprinde ascultătorul prin contrastul neașteptat dintre versuri și instrumente. Primul videoclip al trupei a fost lansat cu patru ani în urmă la piesa „Deschizi drumuri noi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.