EXCLUSIV Primarul din Dumbrăviţa, aflat în carantină, derogare de a ieşi din...

EXCLUSIV Primarul din Dumbrăviţa, aflat în carantină, derogare de a ieşi din casă în ziua votului. UPDATE Actul a fost revocat

2
DISTRIBUIȚI
Victor Malac, foto stânga

Situaţie fără precedent la Dumbrăviţa, primarul Victor Malac, care este în carantină după ce a fost contact al preşedintelui CJ Timiş infectat cu Covid, Călin Dobra, a obţinut derogare de la Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Timiş pentru ziua alegerilor. Spre surpriza tuturor, Malac, totodată candidat din partea PSD, a apărut astăzi în zona Primăriei.

Contactat de PRESSALERT.ro, Victor Malac a declarat că „sunt în carantină într-adevăr, dar am făcut o solicitare pentru o derogare care este valabilă astăzi”.

În documentul emis în data de azi, 27.09.2020 se arată că „Având în vedere HG nr.


782 din 14.09.2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15.09.2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei modificărilele şi completările ulterioare, se emite prezenta decizie de derogare de la măsura carantinării pentru domnul MALAC VICTOR, în data de 27.09.2020, cu condiţia respectării măsurilor de protecţie împotriva infectării cu noul coronavirus SarsCov2 şi obligativitatea prezentării la solicitatea organelor  abilitate, a documnetelor justificative. Menţionăm că DSP Timiş a analizat situaţia prezentată şi a avizat favorabil decizia de derogare pentru data de 27.09.2020. În acest sens se emite prezenta derogare”. Documentul e semnat „Cu deosebită stimă”, de şef tură CJCCI Timiş locotenent colonel, ing. Săceanu Caius-Ştefan.

UPDATE CJCCI Timiş s-a sesizat în urma semnalării acestui document iar documentul prin care primarul Victor Malac avea derogare de la carantinare pentru ziua de azi a fost revocat. Decizia e valabilă începând cu ora 11!

Victor Malac a fost prezent şi vineri la meciul de fotbal din Liga a III-a al Dumbrăviţei. Cei din preajma clubului s-au arătat surprinşi să-l vadă pe primar, dar nu au îndrăznit să-i ceară socoteală acestuia.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.