O nouă schimbare la șefia DSP Timiș. Unde pleacă directoarea Mihaela Valcovici

O nouă schimbare la șefia DSP Timiș. Unde pleacă directoarea Mihaela Valcovici

0
DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș trece prin a treia schimbare de conducere de la începutul pandemiei. Astfel, după Cornelia Malac și Mariana Rădulescu, este rândul Mihaelei Valcovici să părăsească funcția de director al instituției.

Dr. Valcovici, care face parte de mai bine de 10 ani din echipa Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara, a ocupat postul de la DSP de la începutul lunii aprilie, iar acum pleacă în Statele Unite, pentru cercetare științifică.

Conducerea DSP Timiș va fi asigurată de dr. Flavius Cioca, până acum adjunct.

„Dezvoltarea proiectelor de cercetare cardiovasculară se află printre cele mai importante domenii ale cercetării medicale internaționale iar aplicația doamnei doctor Mihaela Valcovici a obținut o confirmare de succes prin cooptarea domniei sale în cadrul colectivului de cercetare al Cardiovascular Research Institute din New York, Broadway, Considerăm pe deplin justificată decizia de încetare a mandatului de management pe care doamna doctor Mihaela Valcovici îl exercita la conducerea DSPJ Timiș, pentru perioada următoarelor luni, timp în care va face parte din echipa internațională de cercetare din New York.


Ca urmare a solicitării doamnei doctor Mihaela Valcovici de încetare a activității de director executiv, prin ordinul Ministerului Sănătății, domniei sale îi încetează mandatul de director executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș. Domnul doctor Flavius Cioca a fost numit în funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș. Acesta a deținut din data de 13 aprilie 2020, funcția de director executiv adjunct sănătate publică în cadrul DSP Timiș. Numirea sa vine intr-un moment de maximă importanță pentru gestionarea segmentului de sănătate publică pentru populație”, a transmis DSP Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.