Prima reacție a lui Ludovic Orban după eșecul lui Nicolae Robu

Prima reacție a lui Ludovic Orban după eșecul lui Nicolae Robu

5
DISTRIBUIȚI

Președintele PNL Ludovic Orban a vorbit , aseară, despre situațiile de la Timișoara și Brașov, unde partidul a pierdut posturile de primari, care au fost câștigate de candidați ai USR-PLUS: „Poate durata prea mare a mandatului, poate incapacitatea de a comunica”.

Întrebat despre colaborarea cu partenerii de la USR-PLUS, președintele PNL Ludovic Orban a spus că pe el îl interesează doar datele.

„PNL a câștigat alegerile cu 34%, pe locul 2 a fost PSD 30%, asta la votul politic, și pe locul 3 USR cu 13%.


Ăsta e rezultatul. Sigur că am văzut că unii nu văd decât victoriile de la Timișoara și Brașov ale USR-PLUS. Foarte bine, asta a fost voința alegătorilor, deși ambii primari pe care i-am avut noi au niște rezultate deosebite în administrație, sigur poate durata prea mare a mandatului, poate incapacitatea de a comunica, dar rezultatele concrete se văd. În Timișoara, nu știu câte pasaje, nu știu câte dezvoltări imobiliare spectaculoase, sistem de management al traficului”, a declarat Orban la postul B1TV.

Acesta a spus că, la primari, PSD a obținut 1.430 de mandate, de la 1.700 câte avea, iar PNL circa 1.250. Pe locul trei se află, potrivit premierului, PMP, cu 50 de mandate, iar USR-PLUS „este abia pe locul 4 cu 45 de primari”.

Ludovic Orban a menționat și cazul de la Vrancea, unde PNL a reușit să îl învingă pe Marian Oprișan, dar a spus și că PNL a câștigat pentru prima oară Teleormanul”. Acesta a mai declarat că PNL are 17 posturi de președinți de Consilii județene, de la 7 câte avea anterior, PSD are 20, iar UDMR 4.

5 COMENTARII

  1. Orbane vezi ca a mai fost unu care a zis ca a facut pasaje si a zburat din functie… ai grija ca vin parlamentarele. Daca mai vii cu pasaje si semafoare poate faci 10% in Timisoara

  2. ludovico, esti aburit? sistem de management al traficului jumatate nu functioneaza, tocmai a mai cumparat 1000 de semafoare, dezvoltari imobiliare spectaculos de dubioase, esti out of service in ceea ce priveste Timisoara, ramai la alinutza de tecuci

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.