SCM Timişoara, a doua înfrângere în teste. Dragan Petricevic: „În Serbia baschetul...

SCM Timişoara, a doua înfrângere în teste. Dragan Petricevic: „În Serbia baschetul este cu contact”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / Baschet SCM Timişoara – pagina oficială

„Leii din Banat” au înregistrat ieri al doilea eşec în amicalele din Serbia. După U-BT Cluj, SCM Timişoara a fost întrecută peste graniţă şi de către KK Vrsac, grupare din Banatul Sârbesc, scor 70-74.

Jocul s-a disputat în cunoscuta sală „Millenium” din Vrşeţ, care rămâne poate cea mai modernă din întreg Banatul, alături de cea din… Zrenjanin (Becicherecu Mare).


În Serbia echipele nu au probleme în a se antrena normal, după cum a subliniat şi tehnicianul SCM-ului. „A fost un meci foarte disputat, am avut procentaje scăzute la aruncări, dar mă bucură faptul că mingea a circulat bine. Echipa din Vrsac s-a prezentat bine, îmi place baschetul pe care îl joacă. Suntem încă departe de forma dorită, suntem exact unde m-am așteptat să fim în acest moment al pregătirii. Trebuie să înțelegem că munca pe care o facem noi în țară și ceea ce se întâmplă în Serbia sunt două sporturi diferite. În România ne antrenăm fără contact, iar în Serbia baschetul este cu contact”, a declarat Dragan Petricevic.

În primul test din presezon, SCM Timişoara a fost învinsă la Novi Becej de U-BT Cluj, scor 50-75. Pentru alb-violeţi urmează un al doilea stagiu extern în zilele de 23 şi 24 septembrie, la Stara Zagora, în Bulgaria, la un patrulater care va mai alinia la start echipele BC Yambol, SCMU Craiova şi gazda BC Beroe Stara Zagora. Apoi, pe 25 septembrie, SCM va evolua la Plovdiv cu BC Akademic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.