SCM Timişoara s-a întors din Bulgaria cu două victorii

SCM Timişoara s-a întors din Bulgaria cu două victorii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Timişoara / Facebook

Baschet SCM Timişoara a înregistrat în partea a doua a săptămânii primele două victorii din perioada precompetiţională. Jucătorii lui Dragan Petricevic au învins joi clar, scor 86-60, gruparea BC Yambol, în timp ce ieri alb-violeţii au dispus la limită, 75-74 de Academic Bultex Plovdiv.


„Leii” aveau până în urmă cu două zile trei înfrângeri în teste. Dintre care unul chiar în turneul de la sud de Dunăre, un 53-57, cu BC Beroe. În victoria cu Yambol, Sherwood Brown a fost cel mai bun marcator de pe teren, cu 19 puncte. Pentru „lei” mai punctând: Mirel Dragoste (14p), Adam Mirkovic (13p), Lewis Stallworth (12p), Alexandru Olah (6p), Milos Komatina (5p), Cristian Mocriţchi (5p), Laszlo Lazar (5p), Igor Mijajlovic (5p) şi Nikola Gajic (2p).

Vineri, alb-violeţii au avut parte de un duel mult mai strâns, cu Academic Bultex Plovdiv. Delegaţia timişoreană fiind totodată impresionată de complexul sportiv „Sila”, din Plovdiv, în care s-a disputat partida. De această dată lista marcatorilor SCM-ului a fost compusă din: Brown – 23p, Olah – 14p, Mirkovic – 9p, Gajic – 8p, Dragoste – 5p, Komatina – 5p, Stallworth – 4p, Lazar – 4p şi Mijajlovic – 3p.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.