Deplasarea la Cluj a rugbiştilor de la SCM Timişoara a fost anulată!...

Deplasarea la Cluj a rugbiştilor de la SCM Timişoara a fost anulată! Mai mulţi jucători au acuzat probleme după ce Mihai Lazăr a fost depistat pozitiv

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook

Mihai Lazăr ar putea să nu fie până la urmă singurul jucător cu Covid de la SCM Rugby Timişoara. În dimineaţa plecării spre Cluj, pentru meciul cu Universitatea, mai mulţi componenţi ai bănăţenilor au acuzat stări care pot fi asociate cu noul coronavirus. Conducerea clubului a cerut şi a obţinut amânarea partidei din Cupa României.

Joi seara, PRESSALERT.ro a prezentat faptul că la ultima testare pentru depistarea SARS-CoV-2 efectuată de echipa de rugby, un jucător, Mihai Lazăr, a fost depistat pozitiv. Deşi directorul Vasile Ruşeţ a subliniat că acesta nu a avut contact cu colegii şi că e vorba de un caz izolat, în ultimul moment deplasarea din Ardeal a căzut.


Motivul e, după cum se arată chiar pe pagina oficială de Facebook a formaţiei, faptul că mai mulţi jucători au acuzat stări care pot fi asociate cu noul coronavirus.

„În dimineaţa plecării programate la Cluj, pentru a disputa meciul din Cupa României, caţiva jucători ai echipei noastre au reclamat conducerii secţiei anumite stări fizice ce pot fi asociate cu simptomatologia infectării cu virusul Covid 19.
Deoarece, cu câteva zile înainte, un jucător a avut rezultat pozitiv la testarea obişnuită a echipei, conducerea clubului a avut consultări cu personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Timişoara, pentru a acţiona în vederea preîntampinării dezvoltării unui focar de infecţie în cadrul echipei clubului, dar şi pentru protecţia competitorilor şi a personalului auxiliar necesar organizării şi desfăşurării meciului de la Cluj.
Dupa aceste consultari, cu acordul Federatiei Romane de Rugby si a echipei din Cluj, s-a amânat meciul programat a se juca duminică 27 septembrie, anulându-se deplasarea.
În conformitate cu metodologia de testare, intregul lot a fost programat pentru a fi testat in ziua marti 29 septembrie”, se arată în comunicatul semnat de directorul SCM Timişoara, Vasile Ruşeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.