Tânără răpită din mall. Suspecții, prinși la 40 de kilometri de locul...

Tânără răpită din mall. Suspecții, prinși la 40 de kilometri de locul faptei

0
DISTRIBUIȚI

O tânără a fost răpită, ieri, din incinta mall-ului de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, suspecții fiind depistați și opriți de polițiști, în trafic, în localitatea Chișineu Criș, la peste 40 de kilometri de locul faptei.

„La data de 17 septembrie, în jurul orei 14.00, doi bărbați, de 50 și 20 de ani, împreună cu o femeie de 49 de ani, în incinta unui complex comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, prin folosirea forței fizice au forțat o tânără de 21 de ani să se urce într-un autoturism, după care au plecat într-o direcție necunoscută.


În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale împreună cu cei ai Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, cei bănuiți de săvârșirea faptei au fost depistați în trafic pe raza localității Chișineu-Criș, fiind conduși la sediul IPJ Arad pentru audieri”, a transmis IPJ Arad, prin intermediul unui comunicat de presă.

Cei trei suspecți au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind acuzați că au comis fapta de lipsire de libertate, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.