Alin Nica, președinte interimar și la PNL Timișoara. De ce crede Simion...

Alin Nica, președinte interimar și la PNL Timișoara. De ce crede Simion Moșiu că varianta cu un singur viceprimar e cea mai rea

0
DISTRIBUIȚI

Prezent miercuri seara la emisiunea PRESSALERT LIVE, Simion Moșiu, liderul consilierilor municipali ai PNL, a precizat că președintele interimar al filialei Timiș trebuie să își asume și conducerea organizației Timișoara a PNL, și că l-a sfătuit în acest sens pe Nica, iar acest lucru s-a și întâmplat. Președintele ales al CJT devine, până la alegerile interne, liderul interimar al PNL Timișoara, loc rămas vacant prin demisia lui Dan Diaconu.

„Alin Nica e un tânăr care a demonstrat pentru comunitatea lui, e un suflu nou, un primar trebuie să fie gospodar și apoi trebuie să ne ghideze. Opțiunea mea este ca Alin Nica să fie președinte până la alegeri, trebuie să rămână dânsul și pe Timișoara pentru a nu exista disensiuni între colegi. Este un om de echipă, care se consultă și sperăm să rămână așa”, a spus Moșiu.

În privința negocierilor cu USR pentru postul sau posturile de viceprimar/i, Moșiu a spus că există trei opțiuni, și anume: prima variantă este cea cu un viceprimar, riscantă în opinia sa; varianta a doua cu doi viceprimari, pe care o consideră bună și varianta trei – opoziția.

Vineri vor avea loc primele negocieri oficiale dintre PNL Timiș și USR Timiș.


„Dacă vom obține doar un viceprimar, va fi cea mai rea variantă pentru PNL din punctul meu de vedere, politic vorbind. Domnul Alin Nica, spre deosebire de domnul Robu, care era un războinic, este un pacifist. Va fi o mână pe care noi o vom întinde colegilor de la USR, care nu îmi dau seama cum va fi primită. Până la alegerile parlamentare, îmi dau seama că nu se pot întâmpla prea multe și nici în primul an deoarece noua adminstrație trebuie să vadă cam cum sunt apele. Sunt două tabere în echipa de negocieri și vom vedea cine câștigă, tabăra forte și tabăra pacifistă”, a declarat Simion Moșiu, liderul consilierilor municipali ai PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.