Cătălin Iapă, fostul consilier al primarului Robu, renunță la locul din Consiliul...

Cătălin Iapă, fostul consilier al primarului Robu, renunță la locul din Consiliul Local Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

Cătălin Iapă, ales pe lista PNL în Consiliul Local Timișoara, a anunțat printr-o postare pe Facebook că renunță la funcția locală, preferând să rămână secretar de stat în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

„Nu pot ocupa în același timp și poziția de consilier local și pe cea de secretar de stat, cele 2 funcții fiind incompatibile.


În ultimele 10 zile am pus în balanță cele 2 opțiuni și am discutat cu destul de mulți dintre dumneavoastră, cu cei din familie, cu apropiații, în mod special cu colegii din PNL, cu Alin Nica, dar și cu domnul prim-ministru Ludovic Orban. Am luat decizia de a continua drumul început în 15 ianuarie – acela de a mă implica în continuare pentru comunitate din poziția de secretar de stat, membru al Guvernului Orban. Consider că din această poziție, pe lângă onorarea atribuțiilor specifice din minister și din Guvern, pot face multe lucruri bune în continuare pentru Timișoara și pentru județul Timiș”, a scris Cătălin Iapă.

Locul acestuia în CLT va fi luat de Cosmin Tabără.

2 COMENTARII

  1. In caz v-ati asigurat cu bani pe 3 generatii ar trebui sa mai faceti ceva si pt. sclavii ce va sustin cu forta prin impozite. Ati cumparat tramvaie turcesti cu 50% mai scumpe decat cele fabricate la Arad plus costuri cu echipamentele de intretinere si echipa de tehnicieni turci. Ati parasutat oameni de paie habarnisti in conducerea tuturor societatilor publice in care primaria este actionar majoritar (STPT, de ex.). Ati spart 3 MILIOANE de EURO pe trotuare sotron in centru in timp ce la cateva strazi de Primarie e plin de trotuare sparte si nereparate de 40 de ani. Ati decartat la firma de curatenie Brantner spalarea a mii de metri patrati de strazi de pamant. Ati adus borfasi interlopi pistolari in primarie pe posturi de conducere. Si multe altele ce nu se vor afla, poate, niciodata. Sunteti cam la acelasi nivel cu borfasii psd-isti. https://www.pressalert.ro/2020/07/liberalul-nasleu-avertisment-interlop-pe-facebook-aviz-amatorilor-sifoanele-nu-au-viata-lunga/?fbclid=IwAR04l9HTB9S5PwKawMtW8gZ3roqb7bpE-1bo2OmlgAyj_OFCpmr-Bs2QgtM

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.