Două femei, atacate pe stradă de un câine scăpat dintr-o curte

Două femei, atacate pe stradă de un câine scăpat dintr-o curte

1
DISTRIBUIȚI

Două surori au fost atacate de un câine care a reușit să scape dintr-o curte de pe stradă din Reșița. Una dintre surori a ajuns la spital, după ce a fost mușcată de picioare.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Caraș-Severin, incidentul a avut loc luni, când cele două surorui se îndreptau spre un magazin din apropierea locuinței, din cartierul Doman din Reșița.

Pe strada principală, în dreptul unei proprietăți a cărei ușă era întredeschisă, a reușit să scape un câine de talie mare, care s-a năpustit asupra celor două.

Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde, în urma declarațiilor martorilor și a persoanei in cauză, s-a stabilit faptul că un câine de talie mare, destinat pentru pază, a reușit să iasă din gospodărie și să le atace pe cele două.


Una dintre cele două surori, în vârstă de 36 de ani, a suferit mai multe leziuni la nivelul picioarelor, cea de a doua reușind să scape, lovind patrupedul cu pietre, susțin jandarmii.

Femeia rănită a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și transportată la spital.

„Jandarmii cărășeni au identificat proprietarul animalului, iar în baza OUG nr.55 din 2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, au întocmit actele de sesizare privind comiterea unei infracțiuni”, se arată în comunicatul IJJ Caraș-Severin.

1 COMENTARIU

  1. da… „scapati”… stim cu totii proprietari din astia imbecili de caini. usa deschisa si dumnezeu cu mila, ii doare pe ei la banana de oricine altcineva. da-va-n plm cu cainii vostri

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.