Evoluţiile excelente în tricoul lui SCM Poli le-au adus convocări la naţionale....

Evoluţiile excelente în tricoul lui SCM Poli le-au adus convocări la naţionale. Patru alb-violeţi vor juca în preliminariile Euro 2022

0
DISTRIBUIȚI

Turneul perfect realizat de SCM Politehnica la Sf. Gheorghe săptămâna trecută nu a rămas fără urmări. Marius Sadoveac, Cristian Fenici şi Călin Dedu merg la lotul naţional de handbal masculin al României, în timp ce Sergio Barros a fost convocat în echipa Portugaliei pentru următoarele jocuri din preliminariile Euro 2022.

Dacă primii doi sunt obişnuiţi cu tricoul primei reprezentative, pentru Dedu jr. selecţionarea în rândul seniorilor reprezintă o premieră după ce acesta a fost chemat la juniorii „tricolori”, unde va fi de asemenea prezent până în data de 26 octombrie.

România se va reuni în București, în data de 29 octombrie și va juca primele partide din preliminariile Euro 2022, cu Suedia (în deplasare) și cu Muntenegru (acasă) în zilele de 5 și 8 noiembrie.

Sergio Barros a impresionat la rândul său din postura de alb-violet.


Lusitanul a fost convocat la naționala Portugaliei, unde e o prezență constantă. Portughezii joacă în preliminariile Euro 2022, în 4 noiembrie cu Israel (acasă) și în 8 noiembrie cu Lituania (în deplasare).

Poli are şi mai mulţi convocaţi la cadeţi şi juniori. Pe lângă Călin Dedu, au mai fost chemaţi Claudiu Pal și Călin Dedu, Robert Cîtu, Alexandru Samfirescu, Ianus Dumitrescu și Antonio Bordeianu. Reprezentativa tricoloră de juniori face, până în 26 octombrie, o pregătire centralizată la Plopeni, care va avea ca finalitate Trofeul Carpați 2020 pentru această categorie de vârstă.

Tot la Plopeni va fi prezentă şi naționala de cadeți a României, cu antrenorul timișorean Atilla Horvath pe banca tehnică și cu portarul Alin Cozmaciuc printre convocați. Stagiul ”cadeților” este în perioada 16-25 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.