Explicațiile lui Moșiu pentru candidaturile Alinei Gorghiu și a lui Petru Roman

Explicațiile lui Moșiu pentru candidaturile Alinei Gorghiu și a lui Petru Roman

0
DISTRIBUIȚI

Simion Moșiu, liderul consilierilor municipali ai PNL, a declarat miercuri seara, la Pressalert LIVE, că la Consiliul Județean Timiș, Călin Roman nu trebuia să se regăsească acolo de la început pe listă.

Întrebat dacă este de acord ca Alin Popviciu și Călin Roman să fie dați afară din partid, Moșiu a evitat să dea un răspuns direct: „putem avea simpatii și antipatii, nu este problema mea, dacă ar fi să votăm, s-ar vota în secret”.

În ceea ce privește încălcarea principiilor de către Alin Nica, enunțate chiar de el, și anume experiență și integritate pentru a fi pe liste, liderul interimar al liberalilor acceptă candidatura la Camera Deputaților a primarului orașului Deta, Petru Roman, declarat incompatibil de Justiție.

„Domnul Roman are posibilitatea de a ajuta Deta de la București, merge acolo nu pentru el, ci pentru timișeni.


Nu cred că ar avea curajul să vină acasă fără să aducă ceva comunității. Domnul Roman a avut o candidatură care i-a fost validată, știe care sunt durerile primarilor. Cei 47 de primari l-au ales pe Petru Roman, este bun primar”, a spus Simion Moșiu la emisiunea Pressalert LIVE.

Moșiu a explicat și candidatura Alinei Gorghiu pentru un  nou mandat în Timiș: „a fost un vot. Alina Gorghiu a fost prin județ, am înțeles de la primari. Dar știți cum este cu Timișoara. Timișoara este un oraș atât de interesant și de frumos încât cine vine aici foarte greu pleacă fără să-i rămână inima aici. E așa, ca și prima dragoste. Nu poți să vii în Timișoara și să pleci… Așa este și cu parlamentarii. Gândiți-vă: domnul actual primar a venit la Timișoara și s-a îndrăgostit de Timișoara, deci nu știu ce vi se pare așa de ciudat că un parlamentar care are deja o legislatură ar dori să nu-și continue proiectele de Timișoara. Deci, domnul Fritz a venit la Timișoara și s-a îndrăgostit de Timișoara. Cine vine la Timișoara se îndrăgostește de acest oraș.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.