Când vrei să scapi de dracu’ și îl promovezi pe tac’su

Când vrei să scapi de dracu’ și îl promovezi pe tac’su

6
DISTRIBUIȚI

Nouă zile i-au trebuit noului lider al PNL Timiș să încalce cu nonșalanță principiile cu care s-a lansat după ce i-a ocupat fotoliul lăsat liber de pierzătorul Nicolae Robu. În 5 octombrie, Alin Nica declara cu avânt de se mișca săgeata de pe siglă că ”problemele de imagine nu mai trebuie să afecteze credibilitatea PNL și a candidaților filialei. Dacă am face altfel, ar însemna doar să băgăm gunoiul sub preș, iar în politică trebuie să avem responsabilitate și asumare”. După trei zile, anunțând lansarea înscrierilor pentru alegerile parlamentare, decreta marțial ”criteriile care contează sunt integritatea, competența și profesionalismul”.

Aseară, PNL Timiș și-a anunțat listele pentru parlamentare.


La Camera Deputaților, pe locul patru, eligibil, nimeni altul decât primarul reales din Deta, Petru Roman, cel care a fost declarat incompatibil de ANI după ce a dat bani de la primărie firmei sale. Ulterior, instanțele de judecată au confirmat, definitiv, starea de incompatibilitate și au decis că nu mai trebuie să ocupe pentru câțiva ani o funcție publică. Cu toate acestea, Alin Nica și noua echipă de conducere a partidului îi dă tot girul. Nu mai vorbim de sfidarea și flitul dat alegătorilor din Deta care l-au votat pe liberal și acum sunt lăsați cu ochii-n soare.

Principiile s-au topit ca untura-n tigaia încinsă a negocierilor din interiorul partidului. Nici măcar de ochii lumii, Alin Nica nu s-a opus candidaturii lui Petru Roman, tovarășul său de luptă în războiul cu Nicolae Robu. Asta după ce noul lider al PNL Timiș tuna și fulgera că vrea să-l dea afară din partid pe fiul lui Roman, fostul pușcăriaș, care l-a sfidat refuzând să se retragă din consiliul județean după ce a fost ales. Cum îl va da afară pe juniorul primarului din PNL când organizația care ar trebui să-l excludă este cea condusă de cel promovat de Nica pentru un post de deputat?

Nica a pierdut cea mai bună ocazie să dovedească că este cu adevărat un lider, nu doar unul ajuns pe fotoliul de șef, prizonier al combinagelilor susținătorilor săi  Când vrei să scapi de dracu’ și îl promovezi pe tac’su îți pierzi credibilitatea nu numai în rândul alegătorilor, ci și a propriilor colegi. Iar asta poate să fie fatal într-un război de uzură cu unul ca Alin Popoviciu. De exemplu.

6 COMENTARII

  1. Cetățeni o sa l taxeze partidul la alegeri cum a fost taxat și inculpatul Robu Nicolae…..
    Cetățeni votați un PNL plin de corupți și săgeți ai lumi interlope…..???????
    Cetățenii văd și nu iartă??????
    După Robu urmează Nica???????
    Acum se vede și masca lui Nica începe să cadă și sa vedem cu adevărat ca de fapt Alin Nica este un Robu în devenire……
    Poate așa ajunge PNL Timiș un partid de mână a doua?????
    Atenție membrilor PNL??????

  2. Acest lucru trebuia sa il intuiti atunci cand Alin Nica impreuna cu Alin Popovici au racolat primarii PSD. Pai ce caracter poti sa ai cand furi de la ala pe care il faci hot.

  3. Dc trebuie impusi candidati de la centru?
    Gheoghiu asta si asa a primit un mandat gratuit , acum mai vrea unul.
    Ce traba are ea cu Timis?
    O sa ajunga Pnl in Timis sa nu mai fie votat de nimeni.
    NIca asta vad ca e degeaba , un maimutoi care o sa bage pnl in groapa si mai mult.
    Rusine, 0 voturi pt pnl de la mine. Se transforma pnl in noul psd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.