Pronostic pentru războiul Alin Nica – Alin Popoviciu. De ce este greu...

Pronostic pentru războiul Alin Nica – Alin Popoviciu. De ce este greu de îndepărtat fostul secretar general al PNL Timiș

3
DISTRIBUIȚI

Simion Moșiu, liderul consilierilor locali din CL Timișoara, a comentat, aseară, la PRESSALERT LIVE războiul dintre președintele interimar al filialei Timiș, Alin Nica, cu Alin Popoviciu, fostul secretar general, și cu Călin Roman, care au refuzat să-și depună mandatele de consilieri județeni.

”Există două puncte de vedere, unul impus de euforia momentului de a fi ferm și și a ne lega de prințipii, cum spuneți dumneavoastră, și după aceea a venit timpul de a vedea și legal dacă putem face o chestiune și asta îmi aduce aminte de prima legislatură a domnului Robu, când au fost mai mulți martori, și a spus că primii oameni pe care îi dă afară din primărie sunt secretarul și un director, care a ajuns cel mai mare director. Secretarul s-a pensionat.


Așa că este desigur primul implus, dar din fericire în țara asta mai avem și proceduri și legi. Dacă cele două persoane s-au gândit că, fiind aleși, este destul de dificil acum să ne răzgândim, având în vedere că au făcut o campanie electorală, experiență cel puțin la domnul Popoviciu nu poate să spună nimeni că nu are, iar vizavi de a ne plăcea sau nu de un personaj, cred că e o chestie subiectivă”, a susținut Moșiu.

Liberalul i-a luat apărarea fostului pușcăriaș Roman, susținând că ”și-a ispășit omul pedeapsa. Dar dumneavoastră vi se pare normal ca un om, după ce am câștigat alegerile și am făcut campanie electorală, să fie dat îndepărtat? Putea să nu fie pus pe liste. Nu era mai corect să nu fie pus pe liste acum două luni și atunci nu era niciun fel de discuție. Adică, eu nu cred că principiile astea se aplică doar acum și acum două luni nu se aplicau, zic și eu, nu cunosc care e situația la județ”.

Întrebat dacă Alin Popoviciu va ceda în războiul cu Nica, Moșiu a susținut că ”din câte îl cunosc eu, fără negocieri, nu. Sunt discuții, eu le zic negocieri, și dacă s-a ajuns la un compromis, ca să zic așa, domnul Popoviciu se va retrage. Dar asta e o chestiune care ține strict de președinte. Sau dacă se clarifică lucrurile. Știți, întotdeauna primul impuls nu e bine să iei hotărâri la euforie sau la supărare. Timpul rezolvă totul și eu zic că în urma unor discuții foarte repede problema se va rezolva (..) Orice proiect poți să îl faci cu oameni. Alin Popoviciu este ales și de aceea este o situație mult mai specială și atunci nu știu care este procedura pentru a fi cineva îndepărtat din cei care sunt aleși”.

3 COMENTARII

  1. Deci trebuie făcut totul hoțește , noaptea, la o negociere. Experiența lui popoviciu in a le furtului și nivelul ridicat de coruptibilitate îl face cel mai bun candidat pentru postul care îl deține in viziunea acestui domn . Mediul infracțional care îl susține din umbra trebuie încurajat ai el bine-nțeles cu acel Roman … pentru Timișoara acești indivizi sunt inamicul cetățenilor , orașului și valorilor clădite . Pentru partid și interlopi …. sarea in bucate …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.