Grup de lucru anti-covid, pretext pentru Nica să-i transmită mesaje prietenoase lui...

Grup de lucru anti-covid, pretext pentru Nica să-i transmită mesaje prietenoase lui Fritz

0
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a anunțat, în prima sa zi în funcție că ” am decis sa constitui un grup de lucru la nivelul județului Timis pentru combaterea efectelor pandemiei. Acest grup nu se va substitui Comitetului Județean Pentru Situații de Urgenșă, ci este o entitate care vine in sprijinul deciziilor luate de grupul care funcționează în cadrul Prefecturii Timiș (…) va face propuneri în baza unor analize cât mai concrete și corecte și va fi liantul între comunitățile locale și Comitetul Județean.


Va fi practic un facilitator pentru comunicare eficientă. Grupul se va intâlni periodic sau ori de cate ori este cazul, în funcție de evoluția pandemiei”.

Din acest grup de lucru fac parte directorii spitalelor aflate în prima linie a luptei cu coronavirusul, șefii de instituții publice și reprezentanți ai administrației locale. Alin Nica a folosit ocazia pentru a-i transmite un mesaj primarului ales al Timișoarei în condițiile în care Ludovic Orban a dat, ieri, semnalul reluării negocierilor cu USR PLUS. ”De abia aștept ca Dominic să își preia mandatul pentru că Timișoara este unul dintre punctele nevralgice cu un număr din ce in ce mai mare de persoane infectate cu noul coronavirus”, a anunțat Nica.

Discuțiile purtate au fost despre problemele sistemului sanitar din Timiș în acest moment, Nica susținând că și cetățenii pot contribui la îmbunătățirea situației repsctând ”cele trei reguli de aur, să facem un efort să purtăm masca, să păstram distanțarea și să ne spălăm pe mâini și evident, să respectăm restricțiile anunțate vineri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.