Incendiu la o construcție improvizată, pe o stradă din Timișoara. O persoană...

Incendiu la o construcție improvizată, pe o stradă din Timișoara. O persoană a ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii timișoreni au fost solicitați să intervină, puțin înainte de miezul zilei, pentru lichidarea unui incendiu pe strada Martir Nicolae Lăcătuș.

„Din primele informații primite de la apelant, incendiul se manifesta la un copac și vegetație uscată, cu pericol de propagare la o casă.


La sosirea pompierilor la fața locului, aceștia au constatat că incendiul se manifesta la o anexă (construcție improvizată) și la mai multe materiale combustibile depozitate în aceasta și în apropierea ei. În interiorul anexei se afla o persoană care a fost extrasă și predată în stare de conștientă unei ambulanțe SAJ pentru a fi transportata la spital. Victima prezenta ușoare arsuri în zona toracelui și membrelor superioare”, a transmis ISU Timiș.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de primă intervenție, o autospecială de stingere și 10 pompieri. În acest moment, incendiul este localizat, se lucrează pentru identificarea focarelor ascunse și pentru stabilirea cauzei incendiului, a mai transmis ISU Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.