Liberalul Ben-Oni Ardelean despre cei din USR: „Sunteți neo-marxiști, sunteți comuniști, sunteți...

Liberalul Ben-Oni Ardelean despre cei din USR: „Sunteți neo-marxiști, sunteți comuniști, sunteți LGBT-iști?”

10
DISTRIBUIȚI

Invitat joi seară la emisiunea Pressalert LIVE, moderată de jurnalistul Dragoș Boța, deputatul Ben-Oni Ardelean a declarat că este foarte greu să lupți cu necunoscutul, încercând să explice înfrângerile suferite de PNL în fața USR.

„Bine, dar cine sunt candidații USR? Nimeni nu îi știa. De ce votați USR. Pentru că e diferit. Diferit de ce? Acum, după patru ani de USR, dați-mi trei puncte ideologice. Nu înțeleg de ce nu căutăm să promovăm niște valori în societate.


Eu tot întreb de la o vreme: sunteți de stânga, sunteți de dreapta, sunteți dintr-o parte, sunteți din alta, sunteți neo-marxiști, așa cum vă acuză mulți, sunteți comuniști, așa cum spun mulți, sunteți LGBT-iști? Adică în ce zonă sunteți pentru că și eu încerc să înțeleg unde este Plus și USR? Eu doar verbalizez acele chestiuni care sunt pe piață, încerc să le aflu, eu doar pun niște întrebări”, a declarat deputatul Ben-Oni Ardelean.

Solicitat să comenteze afirmația directorului de la S.C. Piețe S.A, Ionuț Nasleu, care a declarat că nu îl pot da afară homosexualii de la USR pentru că e angajat prin concurs, liberalul Ben-Oni Ardelean a răspuns: „Probabil că dânsul are mai multe informații decât am eu, chiar nu știu cine sunt personajele și la cine face referire. Eu nu am zis că sunt LGBT-iști. Eu întreb: sunt sau nu sunt? Că am o întrebare legitimă. Eu am o problemă cu USR-iștii pentru că nu și-au definit foarte clar nicio valoare la care aderă. Cred că tot spectrul politic din România este într-o criză de definire. Există un vot anti-sistem, există un vot spre un sistem anarhic și probabil că partidele, vechi, tradiționale, din care fac și eu parte, au avut anumite eșecuri majore în istoria lor și trebuie să existe o reformă majoră în toate sistemele”.

10 COMENTARII

  1. Si eu doar intreb: la ce firme abonate la primaria Timisoara e domnul asta actionar?

    Eu nu zic ca fura de la noi in timp ce se da mare pocait. Eu doar intreb. E hot? E doar o intrebare.

  2. Domnului Obi-Wan Kenobi ii trupei lui de padawani ii este frica de noua clasa politica care s-a saturat de rahaturile facute de ei pana acum. Ii este teama ca nu va mai putea pupa ciolanul si ca se va promova meritocratia.

  3. nu stie nimeni cine sunt useristii, dar stim FOARTE bine cine sunt USL-istii si de ce sunteti in stare. trebuie sa fii imbecil si sa te cheme „ben oni ardelean” ca sa-ti pui astfel de intrebari

  4. Puteți sa ii numiți cum vreți … Homosexuali, meo-marxiști , sorosisti, lgbt-isti , întreținuți , Drogați șamd …. suntem majoritate , voi minoritate . In ritmul asta cu celebrele atacuri xenofobe , misogine, naționalist extremiste nu e mare scofala sa îți dai seama care sunt care … un om cu putina rațiune nu apelează la astfel de abordări penibile , înjositoare și de condamnat in orice stat civilizat . Ben Oni Ardelean e un rasist și un xenofob împuțit . Și HOT pe lângă …

  5. Intrebarea reala pe care o are acest domn este: “Oare mai ajung eu sa tai frunze la caini prin Parlament pe bani multi?”, avand in vedere procentele USR+. Dezgustatoare zbaterea asta pentru ciolan, imbracata in tot felul de neclaritati doctrinare, de apartenenta de gen, … bleacs! 😀

  6. Stii cine sunt? Unii fara probleme cu justiția, unii care nu s au inhăitat cu PSD in odiosul USL, sunt oameni noi in politică. Orientarea se va vedea când vor ajunge sa conducă sau sa facă legi, din opoziție nu ti poți da seama. Stai liniștit, Darius, ca n or sa jefuiască Țara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.