Liderul PSD Timiș condamnă sărbătorirea victoriei lui Fritz în Piața Operei: „E...

Liderul PSD Timiș condamnă sărbătorirea victoriei lui Fritz în Piața Operei: „E un loc sacru”

10
DISTRIBUIȚI

Invitat joi seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, deputatul și liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, a declarat că nu credea că Dominic Fritz va câștiga Primăria Timișoara în defavoarea lui Nicolae Robu.

„Nu mă număr printre cei care cred că Dominic Fritz va face ceva în Timișoara.


După un an va da vina pe greaua moștenire, pe funcționari că nu poate face ceva. Mi-aș dori să facă foarte multe lucruri. Îi urez succes, îl vom sprijini cu toții în demersurile pentru interesele acestui oraș, dar nu ne-am dori să înceapă să ne explice de ce nu poată să facă lucrurile, că asta au făcut și foștii primari”, a declarat Alfred Simonis.

Deputatul PSD a criticat modul în care Dominic Fritz și-a sărbătorit victoria, duminică noaptea, în Piața Operei.

„Eu nu îmi amintesc ca în ultimii 30 de ani cineva să sărbătorească o victorie în Piața Operei de acest fel, cu microfoane, că proteste au existat. Nu se face politică în acel loc sacru. Nu trebuie ca politicienii să-și sărbătorească acolo victoria. Eu cât timp voi face politică nu am să sărbătoresc victoria mea sau a partidului meu acolo”, a mai spus Simonis.

10 COMENTARII

 1. are drepatate, acolo se sarbatoreste doar rezistenta anticomunista, deci clar ca PSD nu are ce sarbatorii acolo nimic. putorile PSD-iste au rezervat dealu’ mare de la Parta.

 2. ”Eu cât timp voi face politică nu am să sărbătoresc victoria mea sau a partidului meu acolo”
  Eu sper să nu o sărbătoriți niciunde în Timișoara, cum sper să nu mai să ieșim acolo pentru alte OUG date noaptea, ca… la voi. Știi tu!

 3. „Eu cât timp voi face politică nu am să sărbătoresc victoria mea sau a partidului meu acolo” asta pentru ca esti un loser si nu vei castiga niciodata

 4. Voi n-aveti cum sa sarbatoriti ceva acolo pentru ca:
  1. n-o sa castigati ceva in Timisoara vreodata
  2. va scupa lumea intre ochi daca va vede acolo

 5. Nu cred ca aveti tupeu sa va afisati in piata operei cu partid ul vostru de criminali. Acum 30 de ani ati varsat sangele nostru pentru furturile voastre. Membrii acestui partid trebui au sa infunde puscaria pe viata, nu sa se mbulzeasca pe listele electorale cu minciuni de 2 lei. Mizeriilor !

 6. O sa inceapa toti sa fuga ca siobolanii astia din Psd ca nu mai au ciolan de ros.

  Simonis asta vorbeste gura fara el, e bun sa vanda ciorapi la colr de strada. Scoate tot timpul declaratii belicoase ca sa vada membrui Psd cat se lupta el, de fapt e un parvenit politic, iar declaratiile sunt date in disperare ca o data cu pierderea influentelor politice ale Psd se duc dracu si afacerile lor.
  Ma mir cum Psd nu l a obligat sa isi dea demisia la ce esec rasunator a avut Psd, doar 3 membri in consilul local, pierdut cjt, .

  Si dobra ala cu sloganul : timisul merge cu Dobra!, o afirmatie imperativa parca alegatorul ar fi la ordinul lui.

  Psd nu o sa obtina prea multe in Timis in urmatorii ani, la urmatoarele alegeri le vor disparea si primarii care inca ii au.
  Rip Psd, is curios Simonis asta unde se va lipi mai tarziu ca numa la papagal e bun si sa suga bani de la stat.

 7. Oooo, cred deja că mulți așteaptă în Piața Victoriei și o paradă a mândriei… Trebuie să fii bine dus cu pluta să crezi că Friț (mă rog, Fritz) va reuși ceva în cloaca asta românească. Că n-o fi el strănepotul lui Ferdinand sau Bismark, chiar dacă România a devenit o colonie bananieră de ștergători de nemți la cur, asta este limpede. Votul nu a fost pentru el, ci pentru o schimbare în bine și asta ar fi bine să ia la socoată sforarii naționali și sponsorii lor. Deși mi-e teamă că n-avem nicio șansă, mai cu seamă după experimentul Klawn Hanți. Când o minoritate câștigă alegerile, indiferent dacă e sexy sau mai puțin sexy, ceva e putred în Danemarca… Dar iată că în România se poate: un primar este ales de câțiva timișoreni, dar va conduce în numele tuturor. Nenea Johannis a dovedit că este președintele tuturor, prin „Partidul meu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.