Medicul Virgil Musta: „Vă spun sincer, dacă vom mai avea Crăciun depinde...

Medicul Virgil Musta: „Vă spun sincer, dacă vom mai avea Crăciun depinde doar de noi”

1
DISTRIBUIȚI

Virgil Musta a explicat că petrecerile în contextul sărbătorilor de iarnă nu vor mai fi posibile, ținând cont de numărul de cazuri de coronavirus care este în continuă creștere.

„Situația de acum va avea efecte și de Crăciun.


Vă spun sincer, dacă vom mai avea Crăciun depinde doar de noi. Pentru că, dacă nu scade simțitor rata de îmbolnăvire va fi foarte grav. Adică, sincer, Sărbătorile de Iarnă, sărbătorile în care teoretic trebuie ca familia să se strângă în jurul pomului de Crăciun, nu vor mai fi posibile în acest context epidemic. Nu de altceva, dar trebuie să ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă. Iar categoriile cu risc ridicat de îmbolnăvire nu pot fi expuse”, a spus medicul Virgil Musta, potrivit DC News.

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat, duminică seara, în cadrul emisiunii Punctul de Întâlnire de la Antena 3, că sărbătorile de iarnă vor fi „adaptate virusului”.

„Despre sărbătorile de iarnă… este încă o perioadă care va trebui să fie adaptată acestui virus. Știu că atunci o să avem din nou foarte mulți oameni care o să vrea să sărbătorească sărbătorile de iarnă ca și cum nu ar fi fost virusul și nu este nicio problemă. Din păcate acest lucru va fi imposibil. Va trebui să ne adaptăm modului în care în acest an vom trece prin perioadele respective în speranța că la anul vom putea să revenim la cât mai aproape de viață normală, cum o știam noi înaintea acestui virus”, a mai spus Arafat.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.