Ludovic Orban dă semnalul reluării negocierilor: ”PNL va forma majoritățile de guvernare...

Ludovic Orban dă semnalul reluării negocierilor: ”PNL va forma majoritățile de guvernare locală cu USR PLUS”

0
DISTRIBUIȚI

Premierul Ludovic Orban a dat, astăzi, semnalul reluării negocierilor dintre PNL și USR PLUS după scandalul izbucnit în ultimele zile.


La finalul ședinței festive de la Consiliul Județean Timiș, liderul PNL împreună cu Alin Nica și Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, sub supravegherea prefectului Liliana Oneț, au discutat minute-n șir. Fritz a plecat zâmbind după întâlnire și nu a răspuns la întrebarea dacă s-au înțeles.

„Vreau să dau un mesaj foarte clar și foarte limpede în cazul în care au existat dubii, atât la nivelul județului Timiș, cât și la nivelul municipiului Timișoara, PNL va forma majoritățile de guvernare locală cu USR PLUS. Să fim clari, limpezi. Sigur că la baza acestor colaborări trebuie să stea fundamente solide, trebuie să stea principii de funcționare a acestor majorități, trebuie să stea un respect reciproc care să fie manifestat printr-o non-agresiune între cele două părți și, de asemenea, să fie obiectivele pe care le urmărim în guvernarea locală comună între PNL și USR PLUS”, a declarat Orban. Liderul PNL a susținut că niciun moment negocierile din Timiș nu au fost blocate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.