Popoviciu despre dorința sa de a sărbători închiderea Antenei 3: ”Regret că...

Popoviciu despre dorința sa de a sărbători închiderea Antenei 3: ”Regret că am spus acest lucru, eram tânăr și neexperimentat”

0
DISTRIBUIȚI

Fostul secretar general al PNL Timiș, Alin Popoviciu, i-a găsit, aseară, la emisiunea PRESSALERT LIVE, scuze fostului șef de partid, Nicolae Robu, pentru numeroasele atacuri ale acestuia la adresa jurnaliștilor. ”Dacă spuneți că domnul Robu a avut anumite derapaje legate de presă, eu spun că putem discuta că aceste lucruri au fost poate și de partea presei unele derapaje legate de domnul Robu, cum au fost și față de mine.


Și știți foarte bine acest lucru, nu trebuie să repet eu, au fost suficiente articole și legate de mine și de domnul Robu, care s-au dovedit a fi neadevărate. (…) Legat de domnul Robu, de ce a făcut, de relația cu presa, bună sau rea, nu e treaba mea” , a spus Popoviciu.

Întrebat dacă regretă că nu a sărbătorit închiderea Antenei 3 așa cum declara că-și dorește când era deputat PD-L, Alin Popoviciu a negat, în primă fază, că ar fi spus așa ceva – ”eram frecvent la Antena 3, nu sunt eu dintre ăia care au spus”. Când i s-a adus aminte, Popoviciu a admis într-un final – ” eu nu țin minte să fi spus așa ceva, poate au spus-o alții. Asta o fi zis-o Băsescu. Dacă am spus-o, pot să vă spun un lucru: regret că am spus acest lucru, eram tânăr și neexperimentat. Atât pot să spun. Sunt emisiuni frumoase la Antena 3. Să știți că după multe emisiuni de la Antena 3, județul Timiș a fost chiar premiat pe anumite proiecte pentru că mă băteam destul de dur atunci”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.