Liderul Pro România Timişoara, atac la USR-PLUS după alegerile locale: „Văd foarte...

Liderul Pro România Timişoara, atac la USR-PLUS după alegerile locale: „Văd foarte multă suficienţă şi obrăznicie”

6
DISTRIBUIȚI

Roxana Iliescu, preşedintele filialei Timişoara a partidului Pro România, a spus la PRESSALERT LIVE că victoria lui Dominic Fritz şi majoritatea în Consiliul Local a celor de la USR nu e suficientă pentru bunăstarea metropolei vestice. Cea care va fi consilier în noua organigramă acuză comportamentul ulterior al câştigătorilor alegerilor din septembrie, pe care-l vede o piedică în funcţionarea normală.

„Nu e totul să ai o majoritate în Consiliul Local. Foarte important este şi modul încare consilierii locali, cu primarul, vor lucra cu aparatul de specialitate. Dincolo de toate acestea sunt convinsă că importante vor fi şi persoanele de care se va înconjura actualul primar… Eu cred că au început cu stângul. Văd în jurul meu, din partea celor care au obţinut până la urmă cel mai bun scor în Timişoara, văd foarte multă suficienţă şi obrăznicie. Şi cred că e un început cu stângul din acest punct de vedere, cred că toţi ar trebui să dăm dovadă de mai multă diplomaţie şi eleganţă în abordarea celorlalţi competitori, care au obţinut la rândul lor şi au sprijinul… Până la urmă fiecare timişorean contează.


Cred că pentru o bună colaborare trebuie în primul rând respect. Azi nu văd respectul reciproc între reprezentanţii diferitelor partide politice. Suntem doar patru partide politice care am intrat… (n.n. în CL)”, a declarat Roxana Iliescu.

„Am înţeles că se discută despre proiecte, inclusiv de actuala situaţie, de pandemie. Pro România are un reputabil reprezentant în CL, cu o experienţă spunem noi destul de mare în domeniul sănătăţii. Chiar nu cred că contează coloratura politică atunci când discutăm asemenea proiect… E clară treaba că cu cei de la Pro România nu se pune problema să se discute despre funcţii, putem discuta despre proiecte şi cred că au cu cine discuta. Ar putea avea un dialog constructiv, atât cu mine cât şi cu domnul doctor Craina, în mod sigur”, a mai spus liderul Pro România Timişoara.

Roxana Iliescu se îndoieşte că vor funcţiona acum sau pe viitor negocierile între USR şi PNL în ceea ce priveşte un plan local-administrativ. „Cele două formaţiuni şi-au asumat un comunicat de presă comun, să vii ulterior cu atitudiine de genul pe care am văzut-o cu toţii în presă. Declaraţii belicoase inclusiv de modul în care a decurs acea întâlnire: Ceilalţi să mă caute… Le urez succes, dar nu cred că lucrurile vor funcţiona în beneficiul timişorenilor şi cred că vom avea inclusiv după alegerile parlamentare parte de situaţii conflictuale”, a concluzionat preşedintele Pro România al fililalei Timişoara.

6 COMENTARII

  1. De parca ii pasa cuiva ce pareri are tantita asta. De parca ea reprezinta ceva sau pe cineva. E un zero barat care incearca sa ciupeasca ceva bani din functii publice, cu cat mai multa nemunca posibil. Sa incerce prin sudul tarii, acolo o sa aiba mai mult succes.

  2. IN CONJUNCTURA ACTUALA…USR O SA CASTIGE SI MAI MULT.
    LUCRURILE SE SCHIMBA CU VITEZA INTERNETULUI. PNL PIERDE SI MAI MULT ..DIN CE ARE…CARE SE DUCE SPRE USR..NU CA AR FI MULTE VALORI ACOLO.
    PRO E SLABUT SI ASA O SA RAMANA…STIM NOI DE CE.
    ASA CA VIITORUL E INCERT PT TOTI FOSTII CARE MAI CRED CA …LAS CA E BINE SI ASA.
    FARA SA VREM…MILENIALII SUNT NOUA FORTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.