Un nou curs de specializare la CCIA Timiș. Când va avea loc

Un nou curs de specializare la CCIA Timiș. Când va avea loc

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește o nouă serie a cursului de inspector/referent resurse umane, care se va desfășura în perioada 26 octombrie – 13 noiembrie, de luni până vineri, între orele 17.00 și 20.00 la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, de pe bdul Eroilor de la Tisa.

Cursul, susținut de Lucica Zirbău, Delia Farchescu și Dan Cojocaru va avea următoarea structură: contractul individual de muncă, vechimea în muncă, contractul colectiv de muncă, jurisdicția muncii, răspunderea salariaților, salarizarea și permisul de muncă, formarea profesională, asigurările sociale de stat, noțiuni de organizare și legislația muncii, modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular, recrutarea și selecția personalului și aplicații în programul REVISAL (Registrul General de Evidență a Salariaților).


La modulul de instruire în aplicația REVISAL, fiecare participant va avea acces individual la un laptop. În urma absolvirii cursului se obține un certificat de participare. Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației, fiind eliberate în cel mult 30 de zile de la absolvirea cursului, împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite.

Înscrierile se fac la direcția formare și perfecționare profesională de la Centrul Regional de Afaceri, camera 117, zilnic între orele 8.00 și 16.00 iar taxa de participare este de 800 de lei, achitabilă în două rate pentru persoane fizice.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.