Amelia Trifu și Phillip Goron susțin un concert de percuție online

Amelia Trifu și Phillip Goron susțin un concert de percuție online

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a treia săptămână inclusă în seria de evenimente #ScenadinCartier include un concert care va avea loc duminică 29 noiembrie, de la ora 19, online. În urma voturilor timișorenilor, cel de-al patrulea concert inclus în această serie  va avea loc în Cartierul Elisabetin și este susținut de trupa Duo Percuție – Amelia Trifu & Philip Goron, la Scârț Loc Lejer.

Primele colaborări dintre Amelia Trifu și Philip Goron s-au petrecut în cadrul ansamblurilor de percuție din care aceștia au făcut parte – mai întâi Splash (ansamblul de percuție al Liceului de Artă Ion Vidu), iar apoi Percutissimo – pe care Amelia îl frecventează ca studentă a secției de percuție din cadrul Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara, iar Philip ca percuționist colaborator.


Urmând experienței de ansamblu de percuție, cei doi au câștigat și experiența de band, construind și alcătuind împreună componenta ritmică (set de tobe și instrumente de percuție) a Twisted Blue.

Amelia și Philip au început să clădească bazele unui nou proiect în anul 2019, interpretând pentru prima dată în formula de duo la recitalul pe care aceștia l-au susținut în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor. În ciuda realității geografice – Philip studiind acum percuția la Universitatea Națională de Muzică din București –, cei doi au ales să continuie colaborarea, cultivând prin interpretarea lor aceeași pasiune care i-a adus, în primul rând, împreună.

La Scena din Cartier Amelia Trifu si Philip Goron vor performa atât ca duo, cât și individual, punând laolaltă un repertoriu alcătuit din compoziții contemporane dinamice și vibrante, variind multiple influențe – de muzică clasică, ritmuri tribale, dar și flamenco, jazz, blues.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.